Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

O femeie de 101 ani a uimit lumea medicală. A născut un băiețel. Cum a fost posibil

101 aani

Anatolia Vertadella, o italiancă în vârstă de 101 ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos după ce a suferit un transplant de ovar, operație contestată de mulți medici din cauza vârstei sale avansate, scrie Rivista Napoli.

Operația controversată a fost realizată ilegal într-o clinică privată din Turcia, unde legile europene de transplant de ovar nu se pot aplica.

Bătrânica nu a vrut să dezvăluie numele clinicii unde a avut loc intervenția chirurgicală.

“Sunt foarte recunoscătoare întregii echipe de medici care m-a operat”, a povestit bunicuța, cu ochii în lacrimi. “Mă simt minunat după ce mi-am născut al 17-lea copil. Acest copil este dovada că Dumnezeu este puternic”, a completat femeia.

Potrivit presei din Italia, Anatolia a fost diagnosticată cu cancer ovarian la vârsta de 48 de ani. Pentru o vreme, aceasta a crezut că Dumnezeu a pedepsit-o și credea că va obține iertarea lui numai dacă va mai naște un copil, deși mai avea acasă 16.

Văduvă din anul 1998, italianca a mărturisit că tatăl copilului ei este un donator anonim, conform realitatea.net.

92

Cea mai veche mama din lume se credea anterior a fi Malegwale Ramokgopa, o femeie născută în Africa de Sud în 1839, care ar fi dat naștere unor gemeni,  la trei zile după ce si-a sarbatorit aniversarea a 92 de ani pe 3 octombrie 1931. La vremea aceea, nasterea sa a făcut furori la nivel național.

* O stire aparuta in mai multe ziare online atat din tara cat si din strainatate si care a trezit mari controverse. Mai multe publicatii straine afirma ca ar fi vorba despre o batrana care isi tine in brate stranepotul.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share