Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„O nouă generație de tineri antreprenori europeni în sectorul creativ și cultural”

Evenimentul „O nouă generație de tineri antreprenori europeni în sectorul creativ și cultural” își propune să prezinte rezultatele proiectului DIYouth – Digital Youth Training on Creative & Cultural Digital Entrepreneurship și să ofere contextul prezentării oportunităților de finanțate în sectorul cultural și creativ, dar și experiențe proprii ale unor tineri antreprenori.
În 2023, Timişoara, în calitate de Capitală Europeană a Culturii, şi-a asumat promovarea dialogului intercultural, implicarea cetățenilor în viața orașului și promovarea antreprenoriatului cultural și în industrii creative. Fondurile disponibile, interesul public generat de acest program, numeroasele evenimente culturale reprezintă oportunități de afaceri pentru cei ce activează în industrii culturale și creative: film, televiziune, radio, muzică, cărți, presă, design, arhitectură, publicitate, jocuri video etc.
În acest sens, evenimentul este deschis tuturor celor interesați de sectorul creativ și cultural: noi și viitori tineri antreprenori, profesori, formatori, reprezentanți ai firmelor și autorităților publice. În cadrul său, vor avea loc prezentări și discuții privitoare la specificitățile antreprenoriatului în industrii culturale și creative.
Evenimentul va avea loc vineri, 5 mai 2023, ora 9.00, în holul Casei Tineretului, Timișoara, str. Aries nr. 19.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share