Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

O nouă moarte subită. Cântărețul Mile Povan a murit la doar 31 de ani

Un tânăr interpret de muzică populară a murit fulgerător la o zi după ce s-a externat la cerere din spital. Bărbatul de 31 de ani a fost găsit fără suflare în casă, chiar de fratele său.

Încă nu se cunoaște cauza exactă a decesului, asta pentru că va fi stabilită abia la autopsie, dar toți apropații tânărului interpret spun că nu avea probleme de sănătate.

Bărbatul lua suplimente alimentare pentru detoxifiere

Totuși, luni, bărbatul s-a simțit rău și a chemat ambulanța iar medicii l-au transportat la spital. Acolo, după ce i-au fost prelevate probe pentru analize, a insistat să plece acasă și chiar a semnat pentru acest lucru. Le-a spus însă celor de la UPU că în ultima perioadă lua suplimente alimentare pentru detoxifiere, dar nu se știe încă dacă acest lucru are legătură cu decesul.

Ieri, fratele lui l-a sunat pentru a verifica cum se mai simte dar nu i-a răspuns la telefon. A presimțit că ceva nu este în regulă și a mers la el acasă, unde a fost nevoit să spargă ușa pentru a intra în apartament. L-a descoperit pe jos fără suflare și fără ca cineva să mai poată face ceva.

Mile Povan, pe numele lui real Mihai Leric, era un interpret îndrăgit de muzică populară care ridica mereu publicul în picioare la evenimentele la care cânta.

Artistul se confrunta cu o obsesie legată de pierderea în greutate, care a avut consecințe devastatoare, scrie Fanatik. Obsesia sa pentru pierderea în greutate este cunoscută de către cei apropiați, iar dorința sa de a scăpa de kilogramele în plus l-a costat viața.

Se pare că medicamentul implicat ar fi fost Ozempic, unul care, deși este prescris pentru diabetici, a fost folosit și pentru scopuri de slăbire. Aceste pastile de slăbit pot cauza o serie de efecte secundare grave, inclusiv insomnii, anxietate, palpitații și chiar diaree, iar utilizarea lor poate duce chiar și la deces. Prin urmare, este esențial să se evite utilizarea acestor medicamente fără supravegherea adecvată a unui profesionist medical.

Ozempic este un medicament aprobat de US Food and Drug Administration, recomandat persoanele care suferă de diabet de tip 2. Din nefericire, produsul a ajuns să fie utilizat la scară largă de persoanele care vor să scape de grăsime. Ozempic a creat multe controverse în străinătate, dar și la noi, fiind eliberat diabeticilor doar cu rețetă!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share