Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Oamenii care ajută oamenii,  fac din această lume un loc mai bun!”

Umanitate și solidaritate la PSD Lupeni

La inițiativa senatorului Cristian Resmeriță, organizația municipală a PSD Lupeni, a răspuns apelului lansat pe social media, pentru a ajuta o  adolescentă din Vulcan, afectată de scolioză și a donat 5000 de lei. Fetița trăiește împreună cu mama și sora ei. Tatăl acesteia a murit în urmă cu 17 luni.

”Organizația PSD Lupeni a decis și de data aceasta, să vină alături de oamenii care au probleme. Nu suma este importantă, ci faptul că am simțit membrii PSD Lupeni, hotărâți să se implice. Nici nu aș fi făcut public acest lucru, dar am considerat, că în acest mod poate vom reuși, să convingem și alți oameni cu posibilități, să ajute. Alături de colegii mei din Organizația PSD Lupeni îi dorim multă sănătate tinerei ȘTEFANIA!” a ținut să transmită senatorul Cristian Resmeriță.

Despre PSD Lupeni  se vorbește că este mai mult decât o echipă, ci se vorbește că,  a devenit o mare  FAMILIE,  de oameni devotați comunității.

Haideți să o ajutăm!

Să- i oferim Stefaniei  copilăria pe care orice copil o merită! Orice ajutor este binevenit! Să ne mobilizăm cu toții,  să o ajutăm pe mama acesteia,  să strângă suma necesară.

Donațiile se pot face  și la : Sediul Sindicatului E.M. Vulcan; – Secretariatul E.M. Vulcan; – Biroul financiar E.M. Vulcan s-au în contul mamei: Corcheș Alina RO87RNCB0168140771430001

Uniți în  UMANITATE cu siguranță,  campania noastră va da roade și vom fi mândri  că putem ajutăm încă un copil din  VALEA JIULUI aflat în dificultate.

Voi, OAMENII, ați făcut posibilă existența  SPERANȚEI pentru ȘTEFANIA!

Voi, OAMENI darnici, care ați dat din puținul vostru și ați intrat cu inima deschisă în această poveste.

MINUNILE SE ÎNFĂPTUIESC PRIN OAMENI, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share