Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Obiecte chic pentru decorațiunile de apartament – Cum să refaci peisajul căminului tău

Ai planuri de redecorare în casa ta? Ți-ar plăcea să aduci elemente noi în living sau poate la biroul de acasă? Ar putea să îți placă următoarele recomandări de decorațiuni, potrivite pentru a da un nou suflu căminului tău. Sticla, piatra, lemnul și fierul se numără printre recomandările designerilor de profil care pot completa imaginea unei locuințe de vis.

Iată ce elemente de decor poți monta la tine acasă pentru a schimba un pic din vizual

  • Obiecte deosebite din sticlă

Dacă îți place ca din când în când să faci modificări prin casă, și iată, tocmai a sosit momentul, o recomandare în acest sens se referă la frumoasele obiecte confecționate din sticlă. Vazele cu forme abstracte, paharele în aceleași tonuri speciale și culori transparente se pot regăsi într-un living modern. Astfel de obiecte de decor pot fi plasate pe un mobilier deschis, cu totul la vedere, pentru a putea fi admirate. 

În plus, nota de eleganță oferită de aceste obiecte o poți aduce chiar tu, dacă folosești elementele potrivite. De exemplu, poți să vezi aici vopseaua pentru sticlă cu ajutorul căreia poți transforma decorațiunile deja existente în adevărate opere de artă. Pe Feyro.ro poți opta pentru nuanțele potrivite camerei în care se vor regăsi aceste obiecte din sticlă.

  • Elemente din piatră naturală

Piatra naturală se recomandă în designul de interior de foarte mulți ani. Ideea este una destul de simplă pentru că întoarcerea la natură și elementele ei extraordinare se pot regăsi sub formă de decorațiuni excentrice într-o locuință pe măsură. Statuele de mici dimensiuni și chiar baza lampadarelor pot fi câteva sugestii de decorațiuni cu totul aparte pentru camera de zi sau cea de odihnă.

  •  Statuete din fier forjat

Introducerea elementelor din fier forjat nu se rezumă doar la vilele impozante sau casele în general cu spațiu generos. Și o cochetă garsonieră poate beneficia de un efect vizual special cu ajutorul statuetelor din fier forjat, cu forme geometrice abstracte, plasate în colțul camerei pentru a oferi senzația de spațiu elegant. 

Dacă îți plac lucrurile de acest gen, sigur le poți achiziționa din magazinele de profil sau chiar ascunse într-un butic vintage din orașul tău. Cum ar fi să dai peste un cadru de pat vintage confecționat din fier forjat?

 

  • Mobilier vintage din lemn

Un alt element de decor și util în egală măsură este mobilierul vintage. Dacă ai o asemenea piesă în casă, poate că este momentul să o readuci la viață și să îi oferi un strat de strălucire. 

Cu o sesiune de șlefuire, tapetare sau vopsire, comodă care odinioară îți spunea povești de copii se poate transforma într-un corp de mobilier deosebit și poate rezista încă mulți ani. Important este să te joci cu imaginația și chiar să vezi câteva tutoriale pe internet, dacă ești pasionat de DYI.

 

Așadar, poți fi în tendințe cu elementele de decor cele mai recomandate. Poți astfel să schimbi din imaginea apartamentului tău și să te bucuri de noi elemente deosebite, cu obiecte chic ce pot fi reinterpretate chiar de către tine.

Sursă foto: Pexels.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin