Obiecte periculoase descoperite de jandarmii Grupării Mobile Timișoara, la meciul de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad – CSU Craiova

În urma derulării partidei de fotbal din cadrul „SuperLigii României”, dintre echipele AFC UTA Arad – CSU Craiova, care a avut loc duminică, 23 octombrie a.c., pe Arena “ Francisc von Neuman”, din municipiul Arad, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara face următoarele precizări:
Mulțumim tuturor celor care au respectat indicațiile forțelor de ordine și regulile stabilite pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestei competiții sportive.
Deși nu s-au înregistrat evenimente majore, atragem atenția asupra unor incidente, constatate de colegii noștri, în scopul evitării unor situații similare, la următoarele meciuri.
Pe timpul afluirii suporterilor, au fost depistate mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente și materiale pirotehnice. În acest context, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate.
Vă reamintim că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină, să folosească sau să efectueze orice operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţiile sportive, substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Siguranța spectatorilor rămâne obiectivul nostru principal și suntem alături de dumneavoastră la fiecare competiție de acest gen. Vă îndemnăm să apelați la noi, în cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, sau oricând aveți nevoie de ajutor!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share