Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Obține buze senzuale cu procedura de mărire a buzelor russian lips

Unele persoane sunt binecuvântate cu buze pline, voluptoase și perfect conturate. Ceilalți pot profita de una dintre cele mai populare (și non-invazive) modalități de a obține buzele voluminoase de vis – mărirea buzelor cu acid hialuronic.

Obține buze senzuale russian lips

Ce reprezintă acidul hialuronic?

Acidul hialuronic (HA) este un derivat de zahăr gros și transparent pe care corpul îl produce în mod natural pentru a ajuta la lubrifierea articulațiilor, ochilor și pielii. HA poate atrage și reține de până la 1.000 de ori propria greutate în apă, ceea ce îl face un agent puternic de hidratare și de volumizare a țesuturilor.

În ce constă mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Procedura de marire buze acid hialuronic susține țesutul buzelor, le conturează, le corectează orice asimetrie și le umple.

Procedura numită deseori russian lips este sigură, minim invazivă și se numără printre cele mai populare tratamente cosmetice.

Pacienții se pot aștepta la următoarele rezultate:

  • Buze mai pline, senzuale
  • Mai multă definire a buzelor
  • Mai puține riduri în jurul gurii
  • Asimetrii corectate ale buzelor

În același timp, poate dura până la două săptămâni pentru ca substanțele de umplere a buzelor să se instaleze complet și să-și arate efectul deplin.

Cât timp se păstrează acidul hialuronic?

Toate produsele de umplere a buzelor cu HA sunt temporare, dar unele durează mai mult decât altele. Longevitatea fillerilor de buze depinde de o varietate de factori care variază de la marca de filler și cantitatea de filler folosită, până la metabolism.

În mod obișnuit, durata fillerilor poate ține și până la 12 luni, în funcție de produs și de factorii menționați mai sus.

Astfel, procedura de umplere a buzelor russian lips Bucuresti este considerată sigură și minim invazivă, deoarece utilizează o substanță compatibilă cu corpul uman și nu necesită intervenții chirurgicale. Acidul hialuronic utilizat în umpluturile de buze este biodegradabil și se va resorbi treptat în corp într-un interval de timp variabil, de obicei între 6 și 12 luni. După această perioadă, efectul umplerii buzelor va începe să se diminueze, iar buzele se vor întoarce la aspectul inițial.

Efectele fillerilor de buze cu acid hialuronic sunt individuale, în funcție de obiectivele pacientului, de expertiza injectorului și de cantitatea de filler pentru buze folosită.

Procedurile de umplere a buzelor cu acid hialuronic sunt tratamente cosmetice sigure, minim invazive, care oferă pacienților buze senzuale cu aspect natural.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share