Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ochelarii pentru calculator, noua modă pentru o vedere sănătoasă

Ochiul este organul cu ajutorul căruia percepem în jur de 85% dintre impresiile senzoriale. Niciun alt organ din tot corpul nostru nu are capacitatea de a transmite atât de multe informații precum ochii. Acesta este unul din nenumăratele motive pentru care este extrem de important să ne protejăm vederea de toți factorii distructivi la care ne expunem.

Dacă în ultima perioadă te confrunți cu dureri de cap, oboseală oculară, durere la nivelul cefei sau spatelui sau chiar sensibilitate la lumină când petreci timp în fața unui monitor, este clar că este momentul să mergi să faci un consult de specialitate.

Vino în cabinetul de optică medical Clarfon și unul dintre optometriștii noștri te va îndruma în procesul de a avea o vedere sănătoasă.

Corneea este lentila exterioară a ochiului, responsabilă cu 80% din puterea de refracție a sistemului de lentile al ochiului. Aceasta fiind expusă, în primul rând, la factori distructivi este și prima afectată de lumina artificială a monitorului.

Cei mai mulți dintre pacienții Clarfon care acuză diferite simptome în momentul în care sta mai mult timp în fața monitorului primesc ca recomandare, utilizarea ochelarilor pentru calculator cu scopul de a-și proteja vederea eficient. Zonele de vizualizare ale acestor ochelari sunt adaptate cu precizie la mișcările ochilor pacientului. Aceștia oferă un câmp vizual foarte larg la apropiere și la semi-distanță (între o jumătate de metru și patru metri). Astfel, pacientul se poate bucura de o vedere optimă în câmpul de vizibilitate specific privirii îndelungate în fața monitorului. Deoarece ochiul nu vmai fi supus unui disconfort, capul și gâtul vor păstra o poziție naturală și relaxată pe parcursul întregii zile.

La Clarfon, ochelarii pentru calculator pot fi personalizați pentru fiecare pacient în funcție de nevoile pe care le are. Pentru că susținem sănătatea vederii, dacă faci o consultație în cabinetul Clarfon, acum beneficiezi de TESTAREA GRATUITĂ A VEDERII și ai 50% REDUCERE la toate RAMELE PENTRU OCHELARI.

Alege Clarfon, alege o vedere sănătoasă!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin