Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie are loc la Târgoviște în perioada 26-29 aprilie 2022

Județul Dâmbovița, respectiv Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște, găzduiește Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie pentru licee pedagogice, în perioada 26-29 aprilie 2022, potrivit unui comunicat de presă din partea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.
Vor participa la proba orală a competiției cei 66 de elevi care au obținut cel puțin 85 de puncte la proba scrisă susținută luni,18 aprilie 2022.
Concurenții de azi, dascălii României de mâine, vor demonstra că au competențe de analiză, de interpretare și de corelare cu practica a conținuturilor psihopedagogice. Județul Dâmbovița are 3 reprezentanți la această etapă finală a olimpiadei, elevi de la specializarea învățător-educatoare, clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.

Această ultimă etapă a olimpiadei se va deschide oficial, miercuri, 27 aprilie 2022, începând cu ora 9.00, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște, iar festivitatea de premiere se va desfășura joi, 28 aprilie 2022, orele 14.00, la Cinematograful Independența din Târgoviște.

Prezent la deschiderea olimpiadei, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj:
”O onoare evidentă, care face din orașul nostru un loc al performanțelor, al competiției de cel mai înalt nivel.
Dascăli pasionați, elevi strălucitori. Sunt toți aici, întrecându-se cu onestitate, fair-play, încredere. Nu poate să iasă decât ceva extraordinar din asta, ca orice provocare asumată cu țeluri înalte și de bună-credință.
Iar Târgoviștea oferă cadrul ideal acestei competiții. Sper ca, dincolo de concursul propriu-zis, să aveți șansa, elevi și profesori, să descoperiți un oraș deosebit, cu o moștenire unică, îmbibat de istorie veche și îngrijit cu dragoste.
Succes, olimpici naționali! Târgoviște vă salută!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share