17/10/2021

Opinia ta la BABEL FAST

BABEL FAST este evenimentul anului în Târgoviște și una dintre marile manifestări de artă teatrală internațională. Pentru al treilea an consecutiv, Oficial Media a dorit să afle opiniile celor prezenți: actori, tehnicieni, spectatori, oameni de și pentru teatru.


Apreciez faptul că acest festival a devenit o tradiție și un brand pentru orașul Târgoviște. Ca în fiecare an sper ca festivalul Babel să aibă continuitate. Apreciez foarte mult teatrul, cultura, muzica, spectacolele de stradă și îmi doresc și sper să avem în fiecare an astfel de reprezentații și cât mai multe piese de teatru din toate colțurile lumii, atât România cât și Europa. Felicitări tuturor organizatorilor, actorilor și celor care au reușit să facă din acest festival un succes. Stoica Ionuț Alexandru, 28 ani, Târgoviște


B.A.B.E.L –un super festival. Voie bună, oameni frumoși, o echipă pe cinste, distracție, o multitudine de lucruri noi, experiență acumulată și o amintire pe viață. Cam acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care B.AB.E.L le-a imprimat în sufletul meu. Am învățat atât de multe lucruri despre teatru încât acum cu siguranță voi reveni mai des, știind cât de multă muncă și pasiune se pune. Irena, 17 ani, România.

Festivalul Babel reprezintă un mod bun de a da startul verii în orașul Târgoviște prin cultură și distracție dar și de a socializa cu lume nouă, deoarece majoritatea actorilor provin din țări străine. Eu am primit drept responsabilitate trupa The Funam violistas din Spania, ceea ce m-a bucurat, trupa fiind alcătuită din trei femei foarte talentate și muncitoare ce uimesc cu abilitățile lor muzicale și actoricești, publicul arătându-și cu entuziasm admirația după terminarea piesei. Este o experiență deosebit de frumoasă și benefică pentru viitorul nostru, noi având ocazia să fim prezenți și în spatele scenei. Ole ! Iosif Daria-Ancuța, 17 ani, România.

Nu vreau să spun că nu-mi place, e o experiență care sigur o să mă ajute în viitor, îmi petrec timpul cu oameni interesanți, actori străini și fel de fel de personalități. Mi-am dezvoltat abilitățile și am descoperit altele noi pe care nu știam că le posed. Cu toate astea este o muncă obositoare și ai nevoie de un temperament foarte răbdător, dar la finalul zilei când văd rezultatul muncii depuse mă paște nerăbdarea următoarei zile. Robert Iamandi, 16 ani, România.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share