Oprește-Te! Ascultă-Te! Înțelege-Te! E momentul să dai curs celor ce Ți se spun!

Știți momentul acela în care devii grav și parcă ți se spune ceva, momentul în care o forfotă lăuntrică te roagă să te oprești din ce faci ca să vorbești cu tine, cu natura, cu creația, cu esența, într-un cuvânt cu universul? Să nu spuneți că nu vi s-a întâmplat, iar dacă NU, e cazul să acordați mai multă atenție către astral; nu pentru că „spun eu!”, ci pentru că astfel vă veți regăsi, vă veți auzi dar și înțelege, vă veți reformula după chipul și asemănarea a ceea ce sunteți chemați să fiți. Aceasta e tihna, aceasta e starea căreia să te lași să te poarte în voie, căci e de ca și cum universul te duce de mână acolo unde-ți e rostul, unde îți ești menit. E de ca și cum la catalog se strigă prezența. Ești „prezent”? Ești „absent”? De noi depinde inclusiv să auzim vocea supra-terestră, chiar dacă extrasenzorial (află mai multe detalii AICI), însă doar astfel o putem asculta, urma.

 

 

Trăim alandala, ne poartă vântul după cum adie, apărem în locuri în care nu ar trebui să fim, spunem lucruri pe care le spune -de fapt- artificialul, contrafăcutul din noi, alergăm după iepuri care nu sunt ai noștri, dar îi râvnim hulpav, iar dacă îi căpătăm, chiar și asta e o falsă pistă. Ne bucurăm când avem câștig de cauză, chiar dacă am îngenunchiat pe un altul, dar să nu uităm că e o victorie de moment. Bucuria piere odată cu momentul.

A trăi în concordanță cu rezonanța ta interioară e a trăi în armonie și pace cu tine însuți. Să asculți și urmezi glasul ce te cheamă să fii astfel, sau altfel, e logica universului căreia să i te supui în cel mai înțelept mod cu putință. În jurul tău sunt n voci care spun „vino!”, iar tu, de bună credință (sau nu), cauți să FII la cât mai multe „adrese” dintre cele pe care le-ai înregistrat ca și chemare. Nu sunt de fapt ele cele care alcătuiesc chemarea-menire a ta, ele doar distorsionează, conferă confuzia în accesul către drumul pe care să umbli, anume Calea pe care ești Menit.

Deși pare complicat, nimic nu e de neînțeles.

Comunicarea dintre noi și lumea ezoterică (spațiul „văzutelor și nevăzutelor”), onirică (lumea viselor), spirituală (divinitatea), este un câmp de schimburi de energie la care, cu puțin exercițiu și cultivare a anumitor abilități, cu toții avem acces. Nu e necesar să fii academician încât să înțelegi ca pe supremum Forța Binelui covârșitor mai puternică decât pe aceea fatidică, a răului. Iar cunoscând Legile după care acționează sistemul energetic sacru, căci nu vorbim despre banalități, devenim niște înarmați cu Puterea Adevărului, A-Tot-Iubirii, Puterea propriei noastre Căi oblăduite divin.

Golgota -e drept- nu e pentru oricine și-o dorește ca pe un trofeu; nici nu e un „trofeu”. Drumul Golgotei e presărat cu mult sacrificiu, nenumărate încercări, renunțare la tot ce e „bagaj”, Iubire (înlăcrimată de multe ori), dar satisfacția întâlnirii cu Tine, bucuria datoriei sacre în febra căutării de a o împlini, Recunoștința că ești Ales, dar și că ai înțeles asta, toate împreună sunt mai mult decât o recompensă.

Oprește-Te! Ascultă-Te! Înțelege-Te!

E momentul să dai curs celor ce Ți se spun!

(Dana Staicu -26 noiembrie 2017).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share