Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ordin pe unitate: USR trebuie înlăturat! Singurul partid curat devine un pericol pentru SISTEM.

USR este singura formațiune politică fără oameni în sistem, fără penali în funcții publice, fără interlopi, fără analfabeți. Asta nu e bine pentru structura de după 89, cea care devaliza statul 30 de ani, cea cu nași, fini, secretare, maneliști și pițipoance. Ordin pe unitate: USR trebuie înlăturat!

usr trebuie

După cum fiecare dintre dumneavoastră știe, USR este formațiunea care a demarat inițiativa cetățenească ”Fără penali în funcții publice”. Asumarea unei astfel de acțiuni este sinucigașă, kamikaze aș putea spune. Cu o constituție care nu permite penalilor funcții publice, mafia politică ar fi destructurată, interlopii trași pe linie moartă, evazioniștii vor ajunge boschetari, contractele cu statul vor înceta. USR a devenit principalul dușman al hoților din politică.

Ordin pe unitate: USR trebuie înlăturat!

Când USR a atins un prag ridicat de simpatie și a devenit principala opțiune politică a electoratului, SISTEMUL a început să iși facă griji și să aplice planul B.  Cum credeți că poate face asta? Poate spune vrem să tăiem pădurile, vrem să furam de la români!? Nu.

Se inventează un dosar

Pot merge până acolo încât să îi fabrice un dosar ”perfect”. Copy-paste Orban la primăria Capitalei, dacă vă amintiți. Liderul PNL s-a retras -a fost găsit nevinovat- 😀 timp în care PSD și Firea au câștigat primăria. Ordinul este următorul: USR TREBUIE ÎNLĂTURAT! Și cum să faci asta decât să îi suprimi liderul.

USR are electorat inteligent și iși dă seama că totul este o făcătură, că se încearcă dezbinarea prin orice mijloace media, prin infiltrări în structuri locale, prin împrăștierea nucleelor puternice ale formațiunii.

Singura opțiune politică pentru România poate supraviețui doar în contextul în care simpatizanții USR nu vor ceda în fața SISTEMULUI MAFIOT, nu vor ceda și vor vota candidatul Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">