Organizația TNL Târgoviște a demarat o campanie de implicare civică

Organizația TNL Târgoviște a demarat în această primăvară o amplă campanie de implicare civică. Scopul evenimentelor pe care le vom organiza în această perioadă este de a crește gradul de conștientizare și implicare a tinerilor târgovișteni și nu numai, în activități sociale menite să sprijine comunitatea din care facem parte cu toții.

Pentru a face bine nu ai nevoie de superputeri! Gesturile simple te fac erou pentru cei aflați în nevoie!

Organizația TNL Târgoviște a desfășurat săptămâna aceasta două acțiuni în cincizile. Cu ocazia Zilei Internaționale a animalelor fără stăpân- 4 aprilie, tinerii liberali au mers și au donat hrană la adăpostul pentru căței Wonderland din Târgoviște. Aici, mii de suflete sunt găzduite, hrănite, îngrijite și primesc o nouă șansă după ce au fost abandonate sau preluate din adăposturi publice.

Teodora Tudor, președinte TNL Târgoviște:

Binele nu trebuie să aibă un destinatar anume. Facem bine întinzând o mână de ajutor semenilor, dar, în egală măsură, facem bine ajutând și prietenii necuvântători. Cu ocazia Zilei internaționale a animalelor fără stăpân, tineri liberali târgovișteni au donat 280 de kilograme de mâncare adăpostului Wonderland. Vreau să subliniez că acțiunea noastră nu se dorește a fi motiv de laudă, ci un îndemn pentru toțicei care pot, să adopte sau să sprijine cu hrană animalele fărăstăpân”.

Avem viață în sânge și asta ne face responsabili! Picătura care dă o nouă șansă!

Cea de-a doua acțiune a fost inițiată astăzi, 7 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. În fiecare an, la inițiativa OMS este sărbătorită această zi și sunt abordate teme de importanță majoră pentru sănătatea globală.

TNL Târgoviște a ales să marcheze această zi prin donarea de sânge. Fiecare picătură de sânge înseamnă o șansă la viață, șansă pe care o așteaptă pe paturile de spital mii de bolnavi din România. Tinerii liberali târgovișteni au făcut primul pas, cu o vizită la Centrul de Transfuzii Dâmbovița unde au donat sânge și îiinvită pe toți târgoviștenii și dâmbovițenii să facăa cest gest salvator. În permanență estenevoie de sânge, din toate grupele, iar câteva picături fac uneori diferența dintre viață și moarte.

BIROUL DE PRESĂ TNL TÂRGOVIȘTE

Distribuie acest articol Oficial Media
Share