26/10/2020

PARADA SOSIRII LUI MOS CRACIUN – GALERIE FOTO

1

Iată că se pot înfăptui lucruri mari atunci când există determinare şi îndreptarea acţiunilor către cei pe care trebuie să-i reprezinţi. Primăria Târgovişte a reuşit (cu o alocare financiară minimă pentru astfel de evenimente), să bucure în prag de sărbători mii de locuitori ai oraşului. Începând cu parada sosirii lui Moş Crăciun şi continuând cu seria de evenimente dedicate copiilor (de orice vârstă!!!).

Vineri, 18 decembrie, începând cu ora 17:30, in Targoviste a avut loc PARADA LUI MOŞ CRĂCIUN, pe traseul Teatrul Tony Bulandra- Bulevardul Regele Carol I -Orăşelul copiilor din Parcul Mitropoliei.

2

Cristian Stan, primarul oraşului, a fost prezent în mijlocul celor mici cu un cuvânt de apropiere şi a deschis suita de manifestări începută pe 18 decembrie şi încheiată, ieri 20 decembrie. Nimic nu poate aduce mai multă lumină în ochii celor pe care trebuie să-i educăm şi să-i înconjurăm cu grija şi dragostea noastră, decât întâlnirea cu misteriosul Moş, purtător de fes roşu şi barbă albă, care venit de astă data pe un ren imens să asculte poeziile copiilor şi să le ofere mii de daruri aduse tocmai din îndepărtata Laponie.

Şi noi, copiii maturi, am trăit cu aceeaşi intensitate şi ne-am bucurat laolaltă de ceea ce poate aduce un spirit liber şi empatic, creându-se  o stare de armonie generală. Astfel de emoţii sunt normale pentru fiecare zi din an şi sperăm ca împreună să construim temelia păcii şi împlinirii nu doar în preajma sărbătorilor, ci mereu.

Să felicităm, aşadar, Primăria Municipiului Târgovişte, Consiliul Local şi toate serviciile din subordinea acestora, care s-au implicat în buna desfăşurare a acestei manifestări.

3

Ca un om care a stat aproape de organizatori şi protagonişti, aş dori să recunoaştem puterea de sacrificiu a angajaţilor Teatrului Tony Bulandra, care, începând de la femeia de serviciu, maşinist, contabil şi terminând cu asistenţi, regizori şi director, au făcut orice muncă necesară în acest eveniment, fără să ţină cont de funcţie sau ora, de multe ori ora trecută de miezul nopţii. Mc Ranin, Teodora şi Mircea Macarie, Doina Onea, Iulian Scarlat, George Puiu, Emilian Alecu, Cristina Dumitra, Stefan Ştefănescu, sunt doar câteva nume din instituţia teatrului (să mă ierte cei nenominalizaţi aici, dar ei se ştiu). De asemenea, un merit de necontestat îl are Alina Dumbravă, cea pe care o cunoaştem de ani de zile ca promotor şi conducător de astfel de acţiuni şi care cu greu poate fi egalată în experienţă, disponibilitate şi putere de lucru. Cristian Stan, la acest moment este înconjurat de oameni cu spirit de sacrificiu (chiar dacă unii angajati ai teatrului primesc putin peste 700 lei).

Ţineti-i aproape domnule primar şi faceţi ca fiecare zi a târgoviştenilor să fie una de sărbătoare!

În perioada 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, ORĂȘELUL LUI MOŞ CRĂCIUN rămâne deschis pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.

Urmariti o GALERIE FOTO cu PARADA SOSIRII LUI MOS CRACIUN

Distribuie acest articol Oficial Media
Share