2 (2)

„Preafericitii si PreaBurtosii si PreaMaritii se lafaie in masini pretioase, sunt plini de aur, nu platesc taxe si impozite, nu ajuta pe nimeni…Am semnat pentru ca nu mai suport sa vad cum tinerii de azi se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca dupa ani si ani de studii si masterate. Credinta fiecaruia este in sufletul lui, nu avem nevoie de Poleiti sa ne spuna asta. Sper din tot sufletul ca proiectul catedrala neamului sa se transforme in orice altceva doar in lacasul capuselor astora, NU. „, este declaratia unui petitionar impotriva BOR [http://www.petitieonline.com/forum/147595/start/25]

Țara arde și baba se piaptănă

România nu este stat religios, iar aici locuiesc cetățeni de religii și culte diferite. O chermeză în buricul târgului este o palmă dată cetățenilor cu alte crezuri religioase, atât prin acțiunea în sine, cât și prin banii de care sunt tâlhariți, fiindcă orice nu se dă de bunăvoie înseamnă furt. Este ca atunci când te c…ci la ei la ușă apoi ciocăni să le ceri hârtie igienică.
După ce anul trecut reprezentanți ai arhiepiscopiei Targoviste au alungat copiii de pe locurile de joacă din Parcul Mitropoliei, de această dată și-au permis să taie ramurile copacilor care ”incurcă” ridicarea scenei unde urmează să aibă loc procesiunea. Este de asemenea o jignire la adresa autorităților municipale și județene, iar din relatările primarului Cristian Daniel Stan, acesta nu a fost informat că cetățenilor municipiului li se ciuntesc copacii.

#vezi video #bisericataiecopaci

Jandarmeria, Poliția Locală și SC Municipal Security au desfășurat forțe pentru preîntâmpinarea incidentelor neplăcute. De asemena alte instituții ca ISU, Pompieri, Ambulanță, vor fi prezente în cele două zile de serbare ortodoxă și, desigur, toate se află acolo pe banii omului de rând, pe banii românului cocoșat de impozite și taxe.
Sigur că nimeni nu se poate opune unui crez religios individual sau de grup, însă conform art. 29 din Constitutia României, cultele religioase nu sunt autorități publice. Deci nu au niciun drept să atenteze la banii contribuabililor și la proprietatea publică. Mai că am fi tentați să tăcem și să zicem ”eee, putea fi MISA, Adi Minune, Guță, o campanie electorală,…totuna!” dacă toate acestea nu s-ar face pe spinarea populației sărăcite până la limita subzistenței.

„In prezent, relatia dintre stat si religie este avantajoasa pentru ambele parti, spune corespondentul BBC, Tessa Dunlop. Nu se stie exact cati bani primeste Biserica Ortodoxa in fiecare an de la stat. Anual, Guvernul roman aloca un milion de euro pentru salariile preotilor, insa Biserica mai primeste milioane de euro si din alte surse, precum autoritatile locale sau diverse companii.”

„Romania este una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana. Salariul mediu este foarte scazut. In ciuda acestui fapt, politicienii români au continuat sa direcționeze sume mari de bani în construirea de noi biserici.” relateaza Tessa Dunlop pentru BBC.

Ajunși la capătul răbdării față de opresiunile ”cu față umană” la care sunt supuși românii de către BOR,

ACEȘTIA AU INAINTAT DIFERITE PETIȚII

Iată câteva declarații ale unora dintre semnatari, descoperite la fel ca alte mii și mii de astfel de manifeste pe internet [http://www.petitieonline.com/forum/147595/start/25], acolo unde la un moment dat se va crea o unitate impotriva hotiei ce se practică in numele Domnului:

*Pentru ca Preafomistu daniel nu stie decat sa ceara bani… cer demisia lui, scoaterea bisericii de sub protectia statului si impozitarea veniturilor bisericii la fel si platirea salariilor angajatilor bisericii din banii bisericii si nu ai statului!
*Pentru ca am credință în Dumnezeu, sunt revoltata pentru ipocrizia lor, milogii, daca vrei sa obții dragostea lumească trebuie sa si oferi.. așa ceva nu vrea Dumnezeu, nu își dorește biserici poleite in aur, veșminte cusute cu fir, târguri, piețe, aur sau bani în casa lui, sau in curte mașini scumpe s.a.m.d …săracii trebuie ajutați, bolnavii etc
*Important ar fi sa ne dam seama cu totii care sunt prioritatile noastre si sa intelegem ca a avea credinta nu inseamna a sta in biserica, nici a umple buzunarele celor care se bat cu pumnii in piept si ne judeca dupa ce ne fura fara nerusinare! Nu sunteti cu nimic mai presus ca altii care au ingropat tara in datorii si oamenii in neputiinta. Cel putin aveti rusine si dati-va demisia ca nimeni nu va vrea si nu va crede!
*Am semnat pentru ca nu mai suport sa vad cum tinerii de azi se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca dupa ani si ani de studii si masterate iar Preafericitii si PreaBurtosii si PreaMaritii se lafaie in masini pretioase, sunt plini de aur, nu platesc taxe si impozite, nu ajuta pe nimeni, vor sa fie invitati speciali la o tragedie care a indurerat o lume intreaga doar pe ei nu. Credinta fiecaruia este in sufletul lui, nu avem nevoie de Poleiti sa ne spuna asta. Sper din tot sufletul ca proiectul catedrala neamului sa se transforme in orice altceva doar in lacasul capuselor astora, NU. Multumesc!

Aștept și eu ca cetățean al acestei țări să văd că legile se respectă, să văd Procuratura și DNA-ul că verifică acțiunile ilegale exercitate de BOR, dacă există, și dacă DA, poate vom recupera cât să trăim decent și noi și copiii noștri și copiii copiilor noștri. În vecii vecilor. Amin!

Așa să ne-ajute Dumnezeu și să ne ferească de cei răi [ortodocsi, talibani, isis, alqaeda, inchizitii s.a.m.d., ca toate masacrele si razboaiele in numele lor s-au facut si nu s-au nascut]! Amin!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share