25/09/2021

Parlament. Aceste specimene, acești cocalari, mafioți și pițipoance, toți sunt plătiți din banii noștri!

Parlament. Aceste specimene, acești cocalari, mafioți și pițipoance, toți sunt plătiți din banii noștri! Instituție plătită din munca sclavilor români. Cu statutul de cal de bătaie s-a obișnuit tot românul – plătește impozite, care impozite plătesc primarii, consilierii, deputații, senatorii…

Parlament. Aceste specimene, acești cocalari, mafioți și pițipoance, toți sunt plătiți din banii noștri

Țara nu are un sac cu bani adus de peștișorul de aur, nici de zâna măseluță. Toți oamenii ăia care se plimbă printre noi cerșindu-ne votul și făcând promisiuni deșarte sunt plătiți din banii noștri. Nici Dragnea, nici Tăriceanu nu au adus bani de-acasă să ne dea nouă. Ba din contră, ăla care a zis că mitraliază oamenii din stradă, Rădulescu, apoi Codrin Ștefănescu, cel care a adus interlopi și pușcăriași să intimideze jurnaliștii, ăia sunt plătiți de noi.

Parlament. Aceste specimene, acești cocalari, mafioți și pițipoance, toți sunt plătiți din banii noștri

Toți neștiutorii de carte și toți vagabonzii din parlament sunt plătiți de noi.

Câteva ”piți” care ar fi trebuit să stea pe centurile neasfaltate ale urbei lor, au ajuns să voteze legi pentru drepturile noastre când ele nu știu să răspundă nici la întrebări de clasa întâi. Aș fi vrut să văd ”intelectualii” din parlament, de orice culoare politică, luând atitudine prin demisii, prin grevă parlamentară până la dizolvarea acestei găști de scursuri sociale. Asta ar fi fost o disociere de faptele reprobabile ale acelor hoți care au ajuns să umilească cetățenii români.

Citește și PSD-ului îi este rușine cu PSD. Îndrăznește să crezi!

Unde sunt cei care mai cred în demnitate și onoare?

Ce îi recomandă să ne reprezinte pe noi? Înainte de a ajunge în Parlament ce au făcut pentru România? Noi plătim cu vârf și îndesat votul unei liste ”în orb”, o listă în care indivizi fără niciun fel de demnitate – și aici nu este vorba de culoare politică- au bifat pe locuri eligibile, contra interesului țării, foarte multe gunoaie ale societății, persoane care nu sunt capabile să supraviețuiască printr-o muncă cinstită.
Îi aștept pe acei politicieni care mai au coloană vertebrală, oameni cu carte care nu s-au dus acolo doar pentru salariile de deputați și senatori -indiferent că sunt din PSD, PNL sau USR-, să ia atitudine și să se disocieze de vagabonzii politicii românești.

Șerban Nicolae: ”Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal.”

Ieri, Șerban Nicolae a purtat un dialog cu doamna Cosette Chichirău, cu un mesaj care ține de intimitatea fiecăruia și nu privește nici CV-ul și nici latura profesională, pentru a fi recomandat într-un parlament al unei țări civilizate. Chichirău filma ce se întâmplă în plen, iar în momentul în care l-a numit pe Șerban Nicolae penal, acesta a răbufnit.

„Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu? Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal. Ce să facem?”

Parlament. Aceste specimene, acești cocalari, mafioți și pițipoance, toți sunt plătiți din banii noștri!

De la portarul instituției până la șeful ei, de la primar până la parlamentar, de la șef de serviciu până la ministru, toți sunt în curul gol fără banii noștri.

Ei nu au nimic fără noi.

Ei sunt nimic fără noi.
Ia priviți cum arătăm … și bătuți și munciți și umiliți și cu banii luați!

Mai suntem întregi la minte dacă îi lăsăm să ne facă asta?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share