06/12/2021

Parlamentarii PSD Dâmbovița au votat pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis un mesaj pe pagina de social media referitor la plafonarea prețurilor la energie și gaze.
”S-a făcut dreptate! Astăzi, în Parlamentul României, PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze.
Alături de colegii lor din celelalte județe, parlamentarii PSDDâmbovița au votat pentru plafonarea prețurilor la distribuitorii de energie electrică și gaze naturale, pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, la maximum 1 leu/kWh preț final pentru energia electrică și 0,37 lei/kWh la gaze naturale”, a precizat Corneliu Ștefan.
Acesta a mai subliniat că i se pare ”de-a dreptul ireal că a fost nevoie să se voteze dacă suntem sau nu de acord ca românii să plătească mai puțin la unele dintre cele mai importante utilități”.
”Inacceptabil este și faptul că, deși de peste un an PSD a atras atenția că spitalele nu vor avea cum să-și achite facturile la curent și gaze și își vor ține pacienții în frig, iar școlile nu vor avea clasele încălzite, dreapta aflată la conducerea țării nu a luat în calcul acest lucru”, spune liderul PSD.
Corneliu Ștefan a mulțumit celor aproape 500.000 de români care au semnat petiția PSD de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze – ”Doar cu ajutorul lor am reușit să promovăm o lege atât de importantă!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share