Partidul M10 – apel catre Adrian Tutuianu, Presedintele C.J. Dambovita

 

Partidul M10 - Filiala Dambovita - www.oficialmedia.com
Partidul M10 – Filiala Dambovita – www.oficialmedia.com

Partidul M10 filiala Dâmbovița face un apel insistent către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, în puterea căruia stă aprobarea normelor de venit pentru PFA-uri, să refuze aprobarea acestor norme la un nivel care să fie la fel de sau mai împovărător ca în anii trecuți.

Pentru că ne aflăm în perioada anului în care președinții consiliilor județene împreună cu ANAF stabilesc valoarea normelor de venit aferente anului viitor pentru PFA-urile impozitate pe bază de norma de venit, pentru că “noul” cod fiscal aplicabil de la 1 ianuarie 2016 înăsprește considerabil povara fiscală pentru aceste PFA-uri, M10 filiala Dâmbovița solicită evitarea greșelii grave făcute de precedentul președinte al Consiliului Județean care a triplat în anul electoral 2012, în timp de criză, normele de venit pentru anumite categorii de PFA față de anul 2011, aducându-le până la nivelul de 33600 ron. Acest fapt a dus la dispariția multor PFA-uri în anii ce au urmat, nivelul normelor stabilit pentru anul 2012 perpetuându-se, cu câteva scăderi modeste, până astăzi.

M10 solicită renunțarea la pedepsirea muncii prin taxare excesivă, știut fiind că norma de venit determină în mod direct nivelul taxelor plătite de o PFA impozitată pe bază de normă de venit. M10 solicită scoaterea județului Dâmbovița din vârful topului cu cele mai mari norme de venit la PFA-uri și demonstrarea respectului față de inițiativa privată și munca liberilor întreprinzători prin decizia de a scădea normele de venit la niște valori decente, suportabile.

Solicităm acest lucru pentru că M10 este un partid care crede în solidaritate și este atașat meritului și muncii. Este, de asemenea, atașat libertății de întreprindere, proprietății și inițiativei private bazată pe competiție corectă.

Biroul de presa al Partidului M10 – Filiala Dambovita

Distribuie acest articol Oficial Media
Share