Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Partidul Mișcarea Populară a fuzionat cu UNPR

basesci si steriu

Presedintele PMP Traian Băsescu a semnat împreună cu Valeriu Steriu, Presedintele UNPR  protocolul de fuziune a celor doua formatiuni politice. Ambele structuri de conducere, atât a PMP cat și UNPR, au votat în unanimitate pentru fuziunea celor doua partide.

Referitor la recenta fuziune , consideram ca este inca un succes marca Traian Basescu intrucat prin aceasta miscare, PMP se intareste in proximitatea alegerilor parlamentare.

Partidul Miscarea Populara își păstrează linia politica. Rămânem un partid politic de centru-dreapta, european, membru al PPE, promotor al valorilor românești și euro-atlantice. Susținem procesul de consolidare a independenței justiției, transparența instituțională, integrarea cat mai profunda în structurile europene, depolitizarea administrației publice.

În data de 20 iulie, va avea loc Congresul de fuziune a celor doua partide, iar PMP își păstrează numele, sigla și statutul.

Pe plan local, vom stabili intalniri cu noii colegi. Asa cum va spuneam la finele saptamanii trecute, sunt destule functii disponibile in conducerea Partidului Miscarea Populara -Organizatia Dambovita. Insa trebuie sa identificam situatia UNPR Dambovita, cine mai activeaza in aceasta formatiune, daca influenta domnului Miculescu se mai exercita in formatiunea UNPR de pana in fuziune. Totodata va trebui sa evitam greselile din trecut – atunci cand am acceptat foarte usor si entuziat transferurile din UNPR.

In mod clar, vom realiza aceasta fuziune respectand criteriile de integritate, moralitate dar vom avea in vedere si problemele cu legea cu care se confrunta unii dintre noii colegi.

Dorim ca prin noua formula sa structuram o echipa determinata si dispusa la efort comun in vederea atingerii obiectivelor, nu doar o insumare matematica de membri.

Va vom comunica situatia intalnirilor.

Biroul de comunicare PMP Dâmbovița

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share