Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Partidul Mișcarea Populară: Traian Băsescu a participat la Scoala de Vara

traian-basescu-scoala-de-vara

Astăzi 10 Septembrie 2016, a avut loc şcoala de vară a tineretului Partidului Mişcarea Populară in prezenta Presedintelui PMP – Traian Basescu, Presedintele executiv – Valeriu Steriu si Presedintele PMP Dambovita – Nicolae Ivașchescu. Scoala de vara a Partidului Miscarea Populară se desfasoara in perioada 9-11 Septembrie 2016 la Hotel Vulturul din statiunea Venus, jud. Constanta, potrivit unui comunica de presă din partea PMP Dâmbovița.

Invitat de catre conducerea organizatiei de tineret sa adreseze cateva cuvinte participantilor, Traian Basescu a amintit unele dintre priorităţile pentru alegerile parlamentare si a atenţionat că obiectivele din programul de campanie, pentru a fi credibil, trebuie să fie susţinute financiar din banii europeni şi din bugetul de stat.

Totodata a enumarat câteva priorităţi:

– infrastructură ( coridoarele paneuropene 4,7,9 cu bani europeni );
– mediu (regularizări de râuri cu bani europeni, cu prioritate pentru canalul Siret- Bărăgan şi Bucureşti-Dunăre);
– sănătatea (o nouă lege a sănătăţii este depusă în Parlament de PMP);
– educaţia mentinerea legii educatiei;
– construcţie de creşe şi grădiniţe pentru ca mamele sa se poata intoarce la locul de munca stiind copilul  in siguranta utilizand costuri care sa nu destabilizeze bugetul familiei;
– agricultura – respectiv sisteme de irigaţii;

Pentru tineri, accesul în Parlament trebuie să vină după ce au o meserie (nu doar o diplomă) şi după ce dobândesc experienţă în administraţia locală, lucruri care le permit ca în opţiunile lor să nu fie dependenţi de şefii politici. Tinerii trebuie să ştie că a fi politician nu este o oportunitate pe care o ai toată viaţa, ci ţi se dă de către electorat la fiecare 4 ani. De aceea, a avea o meserie este foarte important.

Delegatia Organizatiei Dambovita a Partidului Miscarea Populara Dambovita a fost reprezentata de Presedintele Nicolae Ivașchescu, Presedintele Organizatiei judetene de tineret – Adrian Ilie , Presedintele Organizatiei municipale Razvan Ioan si alti patru membri.

imag0053

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share