19/09/2021

Pasionații de tehnologie se se întâlnesc cu experți internaționali la conferința Prow 2021

În perioada 16-17 Septembrie, la Faber Timișoara, va avea loc Prow 2021. Prow este primul eveniment de tehnologie din Timișoara cu focus pe produse digitale. Manageri, programatori, specialiști în marketing sau design au ocazia să își extindă setul de cunoștințe și să exploreze tendințele internaționale din această industrie.
Industria produselor digitale este într-o continuă dezvoltare, iar echipa din spatele acestei conferințe și-a propus să creeze un mediu prin care specialiștii din Timișoara să țină pasul cu ea. Astfel, în timpul celor două zile de eveniment, vor fi workshop-uri dedicate și prezentări care să acopere toate unghiurile de creare a unui produs digital de succes.

Care este formatul evenimentului?
Prow 2021 se va desfășura într-un format hibrid. Comunitatea din Timișoara va putea participa în persoană la Faber, dar conferința va fi transmisă și online pentru cei care nu pot participa fizic, din alte localități, respectiv țări.

Evenimentul este împărțit în două zile:
➔ 16 septembrie: workshop-uri (vor avea loc în săli speciale din cadrul Faber)
➔ 17 septembrie: conferință (va avea loc în curtea Faber)

În cadrul evenimentului fizic, vor participa și start-up-uri locale, care își vor putea prezenta produsele digitale.
Care sunt speakerii care vor urca pe scenă?
Pentru a construi un produs digital de succes, este necesară o cunoaștere în profunzime a pieței, urmată de cunoștințe avansate de management de produs, design intuitiv sau marketing avansat. Speakerii care vor urca pe scena Prow sunt experți internaționali care vor pune toate aceste detalii în perspectivă.

Numele anunțate până acum sunt: Anthony Murphy, Product Coach & Director Association of Product Professionals, Madalina Draghici la Volkswagen Digital Solutions, Eva Drago, Co-Fondator & CPO BeelinguApp, Andrei Beno, Growth Product Manager Hotjar, Lauren Chan Lee, Fondator & CEO productLivity, Madeleine Clouteau, Senior Product Manager MUSO, Ramona Bordea-Nazarov, Product Manager Cognizant Softvision, Claudia Delgado, Product Manager Toptal, Marius Iordache, Architecture Manager Orange.

Bilete și Detalii
Biletele se pot achiziționa de pe site-ul https://prow.ro/tickets

Fiecărui workshop îi corespunde un preț separat, precum și variantelor diferite de participare la conferință (online sau fizic).
Sponsori și Parteneri
Ediția Prow 2021 este realizată cu ajutorul:
● Cognizant Softvision — Partner Rockstar
● Orange, Busy Machines, MakeIT Oradea, BCR InnovX — Partneri Gold
● [e-spres-oh], Unified Post — Parteneri Starter
● Autonom — Partener de mobilitate
Despre Prow
Prow este un eveniment non-profit, menit să valorifice potențialul tehnologic al comunității locale prin crearea unui mediu de învățare, întâlnire și conectare cu experți internaționali. Este prima conferință de tehnologie din Timișoara cu focus pe produse digitale.

Debutând în 2020, în cadrul unui eveniment online, care a întrunit specialiști de la Spotify, PayPal sau WPengine, cea de-a doua ediție își propune să aducă împreună profesioniști locali, speakeri internaționali și idei demne de a inova viitorul.

Descoperiți mai multe detalii pe https://prow.ro/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share