10/05/2021

PCR a murit la Târgoviște. Dragnea vrea să viziteze muzeul lui Ceaușescu. România merită mai mult

Intre mitingul organizat de Ceausescu in 21.12.1989 si revolta din urma acestuia, pe care o numim Revolutia din ’89, exista o diferenta. Cei din urma au iesit spontan, au luptat pentru libertate angrenandu-i in cauza lor si pe cei adusi de Ceausescu si PCR pentru ca Romania merita mai mult.

ROMANIA MERITA MAI MULT
ROMANIA MERITA MAI MULT

Nicolae Ceauşescu a crezut că organizarea unui miting va rezolva problemele grave de la Timişoara. Decizia de a strânge „oamenii muncii” în faţa sediului CC al PCR a fost bomboana de pe coliva regimului.

România merită mai mult

Mitingul PSD de la Targoviste ar putea starni aceeasi revolta publica. Pe fondul unei nemultumiri manifestate de societatea civila la nivel national fata de clasa politica, acest miting ar putea fi picatura care umple paharul si exista posibilitatea de a lua aceeasi intorsatura de acum 30 de ani.


Sa nu uitam ca PCR era mai mare si mai puternic decat este PSD acum. PCR nu a murit asa cum nu va muri nici PSD – doar va purta alt nume.

Clasa politica nu are sustinere in Romania. Dovada, numarul mic de votanti. Nu ignorati puterea celor care nu au iesit la votul din decembrie 2016. Ori vor iesi masiv la vot- si asta este spre norocul politicienilor-, ori se va face un nou muzeu la Târgoviste.

PCR A REZISTAT 45 DE ANI.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share