Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Pe Bulevardul Libertății din Târgoviște au început lucrările de reabilitare și modernizare, un proiect finanțat prin Anghel Saligny

Infrastructura rutieră din Târgoviște este în plin proces de modernizare. Pe Bulevardul Libertății au debutat lucrări de reabilitare și modernizare, un proiect finanțat prin Anghel Saligny, a precizat astăzi, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, pe Bulevardul Libertății se lucrează în prezent la trotuare, urmate în curând și de stradă, iar artera rutieră se va finaliza anul acesta. Edilul a mai spus că au fost începute activitățile pe 17 din cele 20 de străzi stabilite pentru reabilitare în acest an. Vor fi modernizate și străzile Maior Brezișeanu, Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Liniștei, iar pe un proiect separat se lucrează și în cartierul Prepeleac, pe strada Fructelor.

Putem spune că traversăm una dintre cele mai importante perioade de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște iar lucrurile vor continua în același ritm. Mai avem încă două proiecte de modernizare și reabilitare a străzilor care sunt în acest moment în faza de documentații tehnice. Au debutat lucrările și la parcarea de la Parcul Chindia din zona străzii Cornel Popa. Mai sunt și alte investiții care vor debuta în perioada următoare, cele pe PNRR care vizează modernizarea și reabilitarea unităților de învățământ din Târgoviște”, a mai adăugat Daniel Cristian Stan.

Tot astăzi se împlinesc 3 ani de la ultimele alegeri locale, iar primarul municipiului Târgoviște a ținut să le mulțumească cetățenilor pentru încrederea acordată și i-a asigurat că echipa din care face parte este angrenată în toate proiectele de dezvoltare ale comunității.

”Vreau să le mulțumesc târgoviștenilor pentru încrederea deosebită pe care mi-au acordat-o, nu doar mie ci și întregii echipe administrative de la nivelul municipiului Târgoviște, și vă spun că facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor. Sper să fim cât mai aproape de aceste exigențe.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin