Pe urmele  uriașilor, construim o experiență de neuitat!

Din data de 9 aprilie a.c.  Parcul Dinosaur World Transylvania  și-a redeschis porție și  este destinația ideală pentru a petrece puțin  timp de libertate și distracție în contact cu natura, la poalele munților Retezat, din județul Hunedoara.
”Hai și tu în parcul Dinosaur World Transylvania, un parc tematic cu dinozauri, un parc de distracție, aventură și relax potrivit pentru toate vârstele, situat pe pământ preistoric în Țara Hațegului, unde au fost descoperite primele fosile de dinozauri din România. Parcul nostru de distracție și aventură se află în sudul județului Hunedoara, în vecinătate cu orașul Hațeg. Un loc minunat pentru familii cu copii, întâlniri cu prietenii sau pentru o ieșire în cuplu.

Intră în lumea Dinozaurilor, într-un loc cât mai aproape de origini, împânzit de ouă și oase care abia așteaptă să fie explorate de către cei mici.
De la grandiozitatea bizonilor la drăgălășia măgarilor, parcul nostru oferă o diversitate frumoasă și armonioasă între aventură și relax.
În incinta parcului dispunem de un food truck și un bar cu o gamă largă de produse locale, proaspete și gustoase, preparate după rețete tradiționale.
Descoperă toate activitățile noastre potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți: lumea dinozaurilor; ferma de animale care include bizoni americani, măgari, ponei, cai, alpaca, căprițe pitice, căprioare și cerbi lopătari; loc de joacă pentru copii, plimbare cu măgarul, plimbare cu șareta, ridicări cu balonul cu aer cald, tiroliană, rodeo mecanici, tir cu arcul, loc pentru cățărare, trasee în copaci, jocuri din lemn, fotbal, baschet, volei și multe altele.
Te invităm să descoperi o lume fascinantă plină de momente senzaționale de împărtășit cu cei dragi” se arată în mesajul administratorilor parcului.
Locație Sibișel (Râu de Mori), jud. Hunedoara
Prețul bilet de intrare în parc:
Copii 0-3 ani | Gratuit
Copii 3-12 ani | 25 lei
Adult | 30 lei
Este permis accesul în parc cu animale de companie și nu se percep taxe.  Animalele de companie trebuie ținute  în lesă. Persoanele cu dizabilități în scaun rulant au intrare gratuită și există și o reducere de 15% pentru grupuri mai mari de 20 de persoane.
În cadrul parcului se pot găsi și produse trdiționale, specifice locului.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share