Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până în data de 15 mai 2022

Prefectul Claudia Gilia a condus astăzi ședința de lucru a Comisiei Județene Dâmbovița pentru Recensământul Populației  și Locuințelor din anul 2021, care a vizat stadiul procesului de autorecenzare și autorecenzare asistată ce a avut loc în perioada 14 martie – 17 aprilie 2022, la nivelul județului nostru.

Potrivit datelor prezentate de către Direcția Județeană de Statistică, Dâmbovița se situează pe locul 12 în ierarhia județelor, fiind completate 113511 chestionare, dintre care 26,6% în mediul urban și 73,4% în mediul rural.

Din numărul total de chestionare completate, numai 20,2% sunt chestionare completate individual, iar 79,8% chestionare completate cu sprijinul unui recenzor ARA.

Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până în data de 15 mai 2022.

Prefectul i-a rugat pe membrii comisiei să depună toate diligențele pentru informarea și sprijinirea angajaților în procesul de autorecenzare și face apel la cetățenii dâmbovițeni să se autorecenzeze, recensământul fiind un proces important în stabilirea viitoarelor politici de dezvoltare națională.

Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate accesa pe site-ul recensământului, la adresa https://www.recensamantromania.ro/situație-autorecenzare/.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share