Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Persoanele cu dizabilități îşi îmbunătăţesc calitatea auzului la Clarfon

În cazul persoanelor cu dizabilități, incapacităţile lor pot împiedica participarea deplină la viaţa profesională şi socială. De obicei, acestea se confruntă cu stigmatizarea şi excluderea socială iar şi în aceste situaţii, auzul este unul din cele mai importante simțuri.

Organizaţia Naţiunilor Unite a realizat numeroase studii în ceea ce privește numărul persoanelor care suferă de dizabilități, din aceste studii se remarcă faptul că în jur de 10% din populaţia lumii, 650 de milioane de oameni trăiesc cu o dizabilitate, aceasta fiind considerată cea mai mare minoritate din lume.

Clarfon îşi propune să ajute la integrarea persoanelor cu handicap din societatea românească, prin respectarea dreptului la integrare al persoanelor cu dizabilităţi.

Echipa Clarfon se angajează să se mobilizeze cu resursele necesare şi să vină în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, astfel încât acestea să se bucure de un auz optim şi pune la dispoziţie o tehnologie modulară la aparatele auditive intraauriculare.

Acum, la Clarfon persoanele cu dizabilități pot folosi un voucher în valoare de 23.000 lei (4600 euro) pentru achiziţia unui aparat auditiv prin proiectul “Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”, organizat de Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții. Cu voucherul obţinut, solicitantul se prezintă într-unul dintre cele peste 50 de cabinete Clarfon la nivel naţional, unde se probează și se alege aparatul auditiv.

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru obţinerea voucherului:

– dizabilitate prin certificatul de încadrare în gradul de handicap;

– căutarea unui loc de muncă;

– vârstă de muncă;

Și pentru că sănătatea auzului populaţiei este una dintre misiunile companiei, în cabinetele Clarfon, îţi prezentăm aparate auditive de calitate superioară.  Aparatele auditive din portofoliul Clarfon sunt programabile digital, acestea dispun de un număr de 12 până la 20 de canale. De asemenea, dispun atât de programe manuale cât si automate, astfel se adaptează în diferite medii sonore şi sunt compatibile cu toate accesoriile wireless din gama Unitron. În această serie, se regăsesc cele mai mici aparate auditive reîncarcabile din lume cu conectivitate bluetooth.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin