Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Peste 100 de locuri de parcare în Târgoviște, zona Cinematograf ”Independența”

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a precizat pe pagina de social media, faptul că astăzi au început lucrările de modernizare și sistematizare a infrastructurii stradale din zona Cinematografului ”Independența”.
„În contextul în care, cu ocazia Zilelor Cetății din acest an, investiția de la cinematograf va fi finalizată, întreaga zonă face obiectul unui amplu proces de reabilitare.
Astfel, vor fi oferite locuitorilor din zonă, dar și publicului cinematografului, peste 100 de locuri suplimentare de parcare, rezultate, pe de o parte, din amenajarea zonei din jurul cinematografului care până acum a fost împrejmuită ca și organizare de șantier, dar și, pe de altă parte, pe fondul lărgirii și reabilitării suprafeței carosabile aferente arterei de legătură dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Mircea cel Bătrân.
Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă, va deveni parcare deschisă”, a mai spus Daniel Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share