Peste 6300 de articole pirotehnice destinate vânzării ilegale, ridicate de jandarmi, de la un ‘comerciant’, într-o piață din Timișoara

În Ajunul Crăciunului, în cadrul unei acțiuni organizate pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu materiale pirotehnice, jandarmii Grupării Mobile Timișoara au depistat în zona Pieței Iosefin, un bărbat de 31 de ani, care avea asupra sa, bagaje în care se aflau peste 6300 de astfel de obiecte, oferindu-le spre vânzare, fără drept, trecătorilor. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate organelor specializate.
În continuare, facem un apel la cetățeni, să nu cumpere articole pirotehnice, puse în vânzare de persoane neautorizate și să apeleze numărul unic de urgență 112, dacă sunt martorii unei astfel de situații. De asemenea, recomandăm părinților să acorde o atenție deosebită copiilor, pentru prevenirea eventualelor accidente survenite în urma folosirii unor obiecte de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice.
În acestă perioadă, jandarmii acordă o atenție sporită respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share