Petrecerea micuţilor în aer liber

Pe măsură ce micuţii cresc, aceştia îşi doresc să petreacă ziua de naştere alături de prietenii de jocă sau de colegii de şcoală şi grădiniţă. Petrecerile celor mici reprezintă o mare provocare pentru părinţi, fiecare încercând să descopere cele mai plăcute locaţii şi cele mai interesante activităţi care s-ar putea desfăşura pe durata petrecerii, astfel încât cei mici să se bucure de câteva ore de distracţie şi joacă.

Locaţii  în aer liber

Dacă micuţul tău este născut în perioada caldă din an, o idee foarte inspirată ar fi să îi organizezi petrecerea în aer liber. Poţi alege locurile de petrecere amenajate în parcuri sau poţi opta pentru o ieşire într-o zonă verde din  împrejurimile oraşului. Locaţiile special amenajate pentru organizarea de astfel de evenimente, îţi vor pune la dispoziţie un anumit spaţiu, mobilierul şi accesoriile specifice, sursa de muzică şi, de regulă, locul de joacă, de cele mai multe ori existând personal specializat  care să se ocupe de supravegherea celor mici. Acest tip de locaţii oferă celor interesaţi diferite variante de meniuri pentru copii, alături de sortimente de torturi personalizate, astfel încât petrecerea să fie completă, de la joacă şi distracţie, până la mâncăruri delicioase, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Petrecerea tip picnic

O variantă foarte originală pentru a organiza petrecerea celor mici, o poate reprezenta un relaxant şi distractiv picnic. Poţi alege un parc din apropierea oraşului, o poieniţă sau un loc special destinat organizării de picnicuri şi activităţi în natură. Este important ca toţi invitaţii să se poată deplasa până la locul stabilit, astfel că va fi necesar să stabileşti toate datele cu părinţii acestora. Petrecerea celui mic se va transforma astfel în motiv de plimbare şi relaxare, chiar şi pentru adulţii care îi vor însoţi pe micii invitaţi la petrecere, atmosfera devenind şi mai plăcută. Pentru o astfel de ieşire va trebui să te organizezi foarte bine, astfel încât să ai la dispoziţie tot ceea ce este necesar pe durata petrecerii.

Oferă un plus de personalitate petrecerii

Pentru o petrecere reuşită, vei achiziţiona articole de petrecere, vei procura sau vei prepara felurite gustări dulci şi sărate, vei comanda un tort personalizat şi le vei pune la dispoziţie diverse modalităţi şi variante de joacă, de la mingi şi palete, până la jocuri interactive şi diverse figurine. Pentru ca ai ales organizarea unui picnic, cei mici vor fi foarte încântaţi să servească masa stând direct pe iarbă, tu ocupându-te să personalizezi petrecerea cu ajutorul farfurioarelor, tacâmurilor şi paharelor colorate, imprimate cu diferite tematici sau personaje.

Poţi adăuga baloane, şerveţele, coifuri şi suflători, astfel că întreaga petrecere va fi plină de culoare, veselie şi voie bună. Nu uita de muzică şi dans, celor mici plăcându-le să se distreze în ritmuri moderne. Tehnologia îţi permite să ataşezi o boxă performantă direct la telefon, astfel că nu va fi deloc dificil să creezi o atmosferă antrenantă şi plină de veselie, indiferent unde ai ales să organizezi acest picnic tematic. Petrecerea picnic se va dovedi una dintre cele mai distractive modalităţi de serbare a zilei de naştere a micuţilor plini de energie, chef de joacă şi distracţie.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share