Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Pisica a urinat pe parchet” – Motive aberante pentru care Protectia Copilului din Norvegia desparte copiii de parinti

bodnariu cps barnevernet oficial media

Psihologii au constatat că mama nu face o omletă bună și nu taie pâine în felii suficient de subțiri. Copilul le zâmbește străinilor pe stradă, iar asta înseamnă că nu este atașat de mamă. Tatăl s-a rănit la picior și nu poate urca pe scară, deci nu este capabil să șteargă geamurile. Iata trei dintre motivele invocate de catre asistentii sociali ai Barnevernet, pentru a desparti copiii de parintii lor. Motivele sunt incluse intr-o lista intocmita de profesoara universitară Marianne Haslev Skånland  si au fost folosite in cazuri sociale de cei de la Protecția Copilului din Norvegia (CPS) atunci când au luat copiii de la părinți și i-au plasat în familii surogate sau instituții, scrie Irina Ursu pentru Politic Scan. Ce spune președintele Klaus Iohannis despre motivele folosite de Protecția Copilului din Norvegia?

  • Tatăl nu are un loc de muncă, deci nu poate întreține familia.
  • Tatăl este bolnav, iar mama muncește. Deci familia nu are bani pentru jucării, școală sau activități extra – școlare pentru cei mici.
  • Hainele curate nu sunt împachetate și așezate cum trebuie în șifonier.

Conform sursei citate, argumentele expuse mai sus au fost folosite în diverse cazuri de cei de la Protecția Copilului din Norvegia. Drept urmare, Marianne Haslev Skånland susține că există o singură concluzie: Copiii sunt luați din sânul familiei pentru motive inacceptabile. Lucrătorii sociali și psihologii se grăbesc să îi despartă pe copii de părinți, deși nu este în interesul lor.

Motive folosite de Protecția Copilului din Norvegia: Hainele curate nu sunt împachetate cum trebuieeste titlul articolul jurnalistei Irina Ursu, publicat pe 11.01.2016 in politicscan.ro si contine zeci de motivatii aberante, invocate de catre CPS in asa-zisele cazuri sociale. Cititi articolul integral!

bodnariu barnevernet cps oficial media

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share