Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Planetele si zilele saptamanii. Ziua de Joi, guvernata de Jupiter

Joi este guvernat de Jupiter, supranumit si “Marele Benefic”, fiind considerata cea mai norocoasa zi din saptamana. In traditia poporului roman, Sfanta Joi protejeaza holdele, fereste oamenii de catastrofe naturale sau tine la distanta bolile. Mai mult, Jupiter rezolva supararile dintre soti si iubeste toate animalele.

Joi este asadar ziua increderii, a comunicarii deschise si a relationarii eficiente in comunitate, dar si o zi extraordinara pentru valorificarea resurselor materiale si spirituale, a talentelor, cunostintelor si a experientei.

Joia, expansivul Jupiter își intră în drepturi și ne ajută să muncim cu entuziasm, să facem planuri îndrăznețe, dar și să ne distrăm. Practic, joia putem să dezvoltăm activitățile inițiate în zilele anterioare, aducându-le pe un nivel superior, nebănuit atunci când începusem lucrul. cuvântul cheie al acestei zile este ”expansiune”.

Ziua de Joi guvernata de JUPITER este ziua in care avem nevoie de libertate. Este o zi benefica pentru calatorii, pentru a intelege mai bine lucrurile, pentru a ne dezvolta si a invata. Joia putem studia si invata pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a ne imbunatati cunostintele. Predomina buna dispozitie, optimism, generozitatea si o stare generala de bine. Jupiter favorizeaza schimbarile iar deciziile mari si importante care pot schimba cursul vietii sunt bine venite in zilele de Joi.

Albastru este culoare asociata zilei de Joi.

Despre cei născuţi într-o zi de joi, se spune că sunt foarte norocoşi, ba chiar sunt protejaţi astral pe tot parcursul vieţii (de planeta Jupiter).

Aşadar, dacă te-ai născut joia, vei beneficia de toate premisele pentru a deveni un om de succes: profesional îşi vei contura o personalitate puternică bazată pe informaţii şi cunoştinţe din toate domeniile. Nu vei avea niciodată probleme sau lispuri prea mari.

Mai mult, gândirea deschisă şi concepţiile moderne te vor ajuta să-ţi deschizi singur orizonturi spectaculoase.

Cu toate astea, există două caracteristici care te avantajează ceva mai puţin: tendinţa de a te grăbi când te îndrăgosteşti (de a deveni nerăbdător) şi dificultatea cu care oferi credit celor din jur.

Deşi eşti altruist şi corect, sunt puţini oameni care ajung la sufletul tău cu adevărat – ai puţini prieteni, iar dacă cei din jurul tău te dezamăgesc, e posibil să nu-i mai ierţi niciodată.

Pe de altă parte, starea ta naturală este cea în care te simţi independent şi liber, tocmai de aceea limitele sau restricţiile te determină să reacţionezi impetuos.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share