29/11/2021

Planul diabolic al lui Dragnea și Tăriceanu – Pericolul la care este supusă o țară întreagă – Video

Fiecare zi în care aceștia stau pe funcții este un dezastru pentru că vulnerabilizează România într-un moment foarte important. În timp ce Dragnea și Tăriceanu se fac luntre și punte pentru a încăleca Justiția, Europa își trasează viitorul, își recalibrează raportul de forțe dintre statele membre, scrie jurnalistul Mălin Bot pe blogul personal.

Participant activ la protestele din Piața Victoriei, jurnalistul continuă să prezinte un punct de vedere referitor la scena politică, acțiunile reprezentanților puterii și efectele lor pe termen lung asupra societății civile.

Preocupați doar de dosarele lor din Justiție, Dragnea și Tăriceanu au devenit obsedați să demoleze toate barierele care au fost ridicate în ultimii ani împotriva hoților din politică. Au un plan parșiv pus la cale pentru acest scop. Îl aplică metodic și în paralel lansează tot felul de perdele de fum, cum este așa zisul conflict cu Victor Ponta. Vor să schimbe Codul Penal pentru a lega la mâini DNA. Vor să controleze Justiția ca pe vremea lui Adrian Năstase, alt mare infractor politic. Vor sa transforme prefecții în politruci, ca să execute ordinele de partid și să nu-i mai incomodeze în afacerile ilegale, mai afirmă Mălin Bot în articolul său.

Tot ce fac reprezentanții PSD azi, fac pentru ca asta le dicteaza Dragnea care își țese ițele perverse împreună cu Tăriceanu, în Casa Poporului. Șeful penal al PSD are un plan bine pus la punct pe care îl execută prin diverse cozi de topor cum este Nicolae Șerban, cel care vine cu grațierea astăzi. Ciuhodariu, alta coada de topor, a plasat povestea cu închisoarea pentru protestatari. Alte cozi de topor au promovat legea care transformă prefecții în politruci puși de partid. Este un întreg plan gândit de Dragnea în acord cu Tăriceanu şi susținut de toată gașca penalilor din politică și de toți baronii locali pesediști care vor să fure mai departe și sunt incomodați de Justiție. Faptul că Dragnea face declarații cum că nu e de acord, e doar o manevră de inagine menită să-i păcălească pe cei naivi. Omul acesta acționează precis, după un plan bine pus la punct. Un plan care duce România într-o zonă foarte periculoasă. CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI! 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share