Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ploiești Shopping City: Cumpărături și distracție la Vânătoarea de Ouă

 

Vanatoarea de Oua la Ploiesti Shopping City

Se anunță un weekend bogat în surprize și distracție la Ploiești Shopping City. Cei mici vor avea parte de o aventură dulce la Vânătoarea de Ouă și vor descoperi misterele piramidelor în cadrul expoziției „Egiptul Antic”. Cei mari se vor bucura de cumpărături din noile colecții, pentru că magazinele le-au pregătit oferte de nerefuzat la Easter Sale Weekend. Ploiești Shopping City devine, astfel, destinația perfectă de petrecere a weekend-ului de Florii, fie că este vorba de ultimele cumpărături de Paște sau cel mai distractiv eveniment pentru copii din oraș.

Iepurașul aduce cele mai bune oferte la Easter Sale Weekend

Pe 22, 23 și 24 aprilie, magazinele din Ploiești Shopping City au pregătit oferte speciale dedicate shopping-ului pentru cea mai importantă sărbătoare a primăverii. Cei care au intrat în febra cumpărăturilor și sunt în căutarea cadourilor perfecte de Paște vor avea parte de promoții și vor putea alege dintre peste 100 de branduri găzduite de centrul comercial. Easter Sale Weekend aduce nu doar oferte de nerefuzat, dar și degustări de cozonac și vin.

Totodată, continuă campania dedicată colecției limitate de tricouri cu mesaje. Pentru fiecare 50 lei cheltuiți în magazinele din Ploiești Shopping City, cumpărătorii vor obține câte 1 punct. La fiecare 4 puncte colectate, clienții vor fi răsplătiți cu un tricou cu mesaj. Colecția limitată este alcătuită din 15 modele și este adresată întregii familii, atât adulților, cât și copiilor.

Suprize dulci pentru pitici la cea mai mare vânătoare de ouă 

Sâmbătă, 23 aprilie, Ploiești Shopping City organizează cea mai mare vânătoare de ouă, unde copiii se vor întrece pentru a găsi ouăle de ciocolată ascunse în centrul comercial. Startul se va da la orele 11:00 și va dura până la ora 15.00, în zona restaurantelor. Toți participanții vor fi răsplătiți cu diplome și vor pleca acasă cu ouăle dulci strânse în cadrul evenimentului. Nici Iepurașul nu va lipsi de la distracție, piticii putând să se joace și să se fotografieze cu vedeta Paștelui. Înscrierile la vânătoarea de ouă se fac pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) sau la biroul de informații.

În plus, cei mici sunt invitați să descopere istoria fascinantă a egiptenilor, în cadrul expoziției „Egiptul Antic”, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Echipa Kids in Pyramids îi așteaptă zilnic pe cei mici până pe 3 mai, în intervalul orar 12:00 – 20:00, la cursul interactiv de aproximativ 45 de minute. Lecţia încurajează învăţarea prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma cursul într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii sunt supravegheați de ghizi specializaţi care răspund tuturor întrebărilor celor mici.

Mai multe detalii se găsesc pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity. 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Sorana Ioniță, Senior Public Advisor, The Public Advisors: sorana.ionita@publicadvisors.ro / 0753 047 591

Raluca Vasilescu, Group PR Manager, NEPI: rvasilescu@nepinvest.com / 0723 127 167

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share