Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ploiesti Shopping City te asteapta sa-ti ofere cadouri

 

Colectie limitata de tricouri cu mesaje la Ploiesti Shopping City

Colecție limitată de tricouri cu mesaje la Ploiești Shopping City 

Shopping-ul de Paște aduce în dar premii pentru întreaga familie 

Începând cu 16 aprilie, Ploiești Shopping City aduce motive de bucurie clienților săi si devine destinația perfectă de cumpărături pentru Paște. Toți cei ce vor alege să facă shopping pentru marea sărbătoare în magazinele centrului comercial, se vor bucura de un cadou primit pe loc: un tricou cu mesaj, ce face parte din colecția limitată realizată de Ploiești Shopping City. Aceasta este alcătuită din 15 modele și este adresată întregii familii, atât adulților, cât și copiilor.

Mai mult, pentru cei ce vor să se înnoiască cu ocazia sărbătorilor pascale brandurile au pregătit colecții dedicate, aceștia putând alege dintre mii de produse, de la articole vestimentare la accesorii și produse de înfrumusețare. Și magazinele de electrocasnice și decorațiuni interioare au pregătit oferte și își așteaptă clienții ce vor să își cumpere sau să ofere un cadou de Paște.

 Mecanismul campaniei

Pentru fiecare 50 lei cheltuiți în magazinele din Ploiești Shopping City, cumpărătorii vor obține 1 punct. La fiecare 4 puncte colectate, clienții vor fi răsplătiți cu un tricou cu mesaj. Astfel, cumpărăturile în valoare de 200 lei aduc pe loc un cadou din colecția limitată.

Colecție limitată de tricouri cu mesaje creative pentru clienții Ploiești Shopping City

Cei ce nu se pot hotărî ce mesaj le place mai mult, sunt invitați să le colecționeze pe toate. Doamnele și domnișoarele pot câștiga un tricou cu unul dintre mesajele: Viața e scurtă, dar tocurile nu are trebui să fie!”, „Cel mai elegant accesoriu este zâmbetul”, „I shop therefore I Am”, Mrs. Always Right” și „Repetă după mine: Merit pantofi noi!”.

Mesajele pentru domni sunt: „Nimeni nu e perfect, dar eu nu sunt nimeni!”, „Mr. Right”, „Dacă crezi că sunt simpatic, încă nu ai văzut-o pe soția mea” și „Nimic nu mă sperie, sunt … tată de fată”. 

Pentru cei mici, Ploiești Shopping City a pregătit 5 mesaje care, cu siguranță, vor atrage toate privirile: „Born to be FABULOUS”, „Here comes trouble”, „Liniștea e supraapreciată”, „Dacă nu ai ciocolată, nu avem ce discuta!” și „Short, but stylish” .

Tricourile sunt realizate din bumbac de cea mai înaltă calitate și sunt disponibile în mărimi de la S la XL, în cazul adulților și de la 2 până la 12 ani, în cazul copiilor.

Campania se desfășoară în perioada 16 aprilie – 3 mai. Mai multe detalii se găsesc pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity. 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI). 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Sorana Ioniță, Senior Public Advisor, The Public Advisors: sorana.ionita@publicadvisors.ro / 0753 047 591

Raluca Vasilescu, Group PR Manager, NEPI: rvasilescu@nepinvest.com / 0723 127 167

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share