Plutonierul adjutant Ionuț Timofte a fost desemnat “Jandarmul de onoare al unității”

 Titlul i-a fost acordat într-un cadru oficial de către colonel Matei Viorel, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care i-a înmânat jandarmului montan certificatul și Insigna onorifică pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Subofițerul s-a evidenţiat prin modul în care și-a executat misiunile în cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind bine pregătit profesional, serios, cu inițiativă şi adaptabilitate la situaţii noi.

În anul 2021, acesta s-a implicat direct în activități specifice pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2, atât în perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă.

Militarul a participat la numeroase competiţii sportive (semimaratoane și maratoane pe asfalt, maratoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile, reprezentând cu mândrie, atât Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, cât și Jandarmeria Română.

Distincția onorifică a fost acordată cu ocazia aniversării Zilei Jandarmeriei Române, instituție care pe data de 3 aprilie a.c. a împlinit 172 de ani de existență.

 

 Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share