Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PMP Dâmbovița: Liberalii fac afirmații mincinoase pentru a câștiga capital politic

Președintele PNL Dâmbovița, prahoveanul Virgil Guran, a ținut să facă astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, o paranteză mincinoasă: și anume că Ludovic Orban ar fi reabilitat DN 72 Găești – Târgoviște – Ploiești în perioada când era ministru al Transporturilor. 

 Afirmația, care nu avea legătură cu subiectul conferinței, a fost făcută după ce Orban i-a șoptit la ureche subalternului său ce mesaj  trebuie să transmită electoratului dâmbovițean, disperat probabil că pierde capital politic. Suntem surprinși că nu i-a șoptit nimic sălăjeanului Liviu Ioan Balint, parașutat și el în județ, în fruntea listei de candidați a PNL, după tranziția prin aproape toate partidele parlamentare din ultimul legislativ.

Pentru rigurozitate, reamintim că DN 72 Găești – Târgoviște – Ploiești a fost reabilitat în 2010, la mai bine de doi ani de când Orban nu mai ocupa funcția de ministru al Transporturilor, mandat în care – românii își aduc bine aminte – nu a avut nicio realizare notabilă.

Dezbaterea politică a ajuns să se ducă, în Dâmbovița, cu neadevăruri spuse de către personajele impuse de la centru și aduse, ca să-și piardă urma, din alte județe, decredibilizând toate acțiunile de campanie ale actualilor lideri liberali.

Tot în urma șoaptelor premierului Ludovic Orban, candidatul Virgil Guran a mai precizat că a fost semnat contractul pentru lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște. Același anunț îl auzeam și acum 4 ani, de data aceasta din partea PSD și – coincidență sau nu – tot într-o campanie electorală. Probabil că imediat după alegeri vom afla că licitația a fost contestată și că proiectul se amână până la următoarele alegeri cu miză.

Departamentul de Comunicare al PMP Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">