Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PNL DÂMBOVIȚA: ”Bărbăția prefectului se ascunde în spusele unei femei”

pnl dambovita-parlamentare

În urma solicitării adresate premierului Cioloș de a-l demite pe prefectul județului Dâmbovița pentru presiuni politice asupra unui primar PNL, domnul Antonel Jîjîie recurge la apărători din oficiu, apărători PSD. Doar așa pot vedea si mai limpede locuitorii județului cât de barbat este prefectul lor când, lipsit de curaj, pune o femeie să-l apere public, se arată în comunicatul de presă din partea PNL Dâmbovița.

Dacă ar fi om serios și un bărbat adevărat, domnul Jîjîie și-ar asuma un răspuns public referitor la presiunile de care este acuzat și la comportamentul politic pe care îl afișează, în contradicție totală cu funcția deținută, aceea de reprezentant al guvernului în teritoriu, funcție pentru care doamna președinte OFPSD îl poate chestiona direct  și chiar trage la răspundere în privința problemelor guvernamentale pe care le reclamă.
Aparatorul din oficiu PSD, foarte „priceput”, nu contrazice deloc fondul solicitării PNL și nici acțiunea PSD-ului din biroul prefectului, însa nu mai poate de grija PNL. Semn că tot ce a reclamat PNL este adevărat și nu poate fi demontat.
Folosirea lipsită de eleganță a cuvântului „parașutat” de catre aparatorul din oficiu PSD denotă simpatia nedisimulată a persoanei față de întreaga familie a cuvântului „parașută”. În privința meritelor profesionale, în sensul strict al cuvântului, PNL Dâmbovița așteaptă să le prezinte pe ale dumneaei!
Domnul deputat Cezar Preda a fost solicitat de către membrii PNL Dâmbovița să preia conducerea filialei, a format o echipă foarte unită și puternică a PNL Dâmbovița, echipă care o anunță pe doamna pricepută că nici nu va pleca! Domnul Cezar Preda va rămâne la conducerea PNL Dămbovița mai mult timp decât multi de la conducerea PSD Dâmbovița!
În final, PNL Dămbovița le solicită celor doi vicepreședinți ai CJD si domnului Țuțuianu să răspundă singuri dacă doresc, nu să folosească trompete fără muștiuc!
Odată cu demersul inițiat către premierul Cioloș în privinta demiterii prefectului, PNL Dâmbovița avertizează că PSD nu mai e singur pe tarla! PNL va sancționa toate derapajele PSD si va amenda public comportamentul abuziv al membrilor PSD, asumați sau ascunși după fuste.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share