Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PNL Dâmbovița, mobilizare pentru refugiații din Ucraina. Se pot aduce donații în continuare

Partidul Național Liberal Dâmbovița a organizat o colectă internă pentru sprijinirea efortului umanitar de ajutorare a refugiaţilor din Ucraina care ajung pe teritoriul României. Fiecare organizație locală s-a mobilizat pentru strângerea de alimente greu perisabile, produse nealimentare, produse medicale și articole de îmbrăcăminte.

În continuare se pot aduce donații atât la sediul PNL Târgoviște, dar și la alte puncte organizate de autoritățile locale.

”Am beneficiat de sprijinul și contribuția fiecărui coleg liberal din teritoriu, motiv pentru care le mulțumim pe această cale. Fiecare dintre noi am dat dovada de solidaritate, oferind în primul rând un exemplu de omenie. Totodată vreau să le mulțumesc tuturor târgoviștenilor care au venit la sediul nostru, aici unde a fost stabilit și punctul central de colectare.

Vreau să subliniez că acțiunea noastră nu are scopul de a epata, ci se dorește a fi un îndemn către cei care pot și vor să întindă o mână de ajutor în aceste momente de cumpănă pentru vecinii noștri. Precizăm că toate donațiile au fost sortate și vor fi transportate în această după amiază către CRUCEA ROȘIE DÂMBOVIȚA, care le va direcționa în mod cert acolo unde este nevoie fiind într-o colaborare permanentă cu autoritățile statului.

Am prelungit colecta pentru că a existat o mobilizare importantă în teritoriu și ne-am dorit să oferim tuturor celor care își doresc să ajute șansa să aducă donațiile către punctul nostru de colectare. Precizez, de asemenea, că vom continua acțiunea și în zilele următoare. Orice gest de sprijin este binevenit.
Am spus-o si o repet – ne înclinăm în fața tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor care nu rămân nepăsători! Zilele acestea nu este nimic despre politic, despre tabere și orgolii, ci doar despre omenie”, a precizat Tică Dan Alexandru, prim-vicepreședinte PNL Târgoviște în cadrul conferinței de presă.

La rândul său, Teodora Tudor, președintele tinerilor liberali, a precizat că mulțumește tuturor colegilor care s-au implicat în campania umanitară dedicată refugiaților din Ucraina.

”Mulțumesc tinerilor liberali care s-au mobilizat exemplar și au ajutat cu donații, logistică, au dat o mână de ajutor la sortarea si colectarea donațiilor. Astfel de acțiuni sunt un bun prilej pentru a construi punți între generații și între națiuni. Seniorii și tinerii liberali și-au dat mana în această campanie umanitară și vom continua să facem echipă pentru a sprijini semenii afectați de drama războiului.”

Citește și:

Primăria Târgoviște: Campanie umanitară de sprijin pentru refugiații din Ucraina

Crucea Roșie Română trimite primul convoi cu ajutoare umanitare la Cernăuți, Ucraina

Crucea Roșie Română lansează un apel de strângere de fonduri pentru cetățenii ucraineni care fug din calea războiului

Carmen Holban: Haideți să le fim aproape și să-i ajutăm pe refugiații din Ucraina

Distribuie acest articol Oficial Media
Share