06/12/2020

PNL Dâmbovița: Replică la Primăria Târgoviște privind Casa d’ Italia

În cadrul recentei ședințe a Consiliului Municipal Târgoviște, consilierii PNL nu au fost de acord cu proiectul de Hotărâre care viza dreptul de preemțiune al Primăriei Târgoviște pentru achiziționarea imobilului cunoscut în Municipiu sub numele “ Casa d’ Italia ”.

Consilierii PNL -Târgoviște consideră că nu este oportună achiziționarea acestui imobil, mai ales în condițiile în care prioritățile Primăriei Municipiului Târgoviște ar trebui să fie cu totul altele.

Conferința de presă organizată la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște arată dorința de politizare a unui act administrativ și oferă încă o data ocazia primarului Târgoviștei să-și ducă războiul obsesiv cu consilierii PNL.

Argumentul privitor la suma modică pentru achiziționarea imobilului arată superficialitatea cu care Administrația Târgoviștei tratează banul public.

Consilierii PNL au demonstrat încă o data grija și respectul față de cetățenii Municipiului Târgoviște, tratând cu responsabilitate modul în care trebuie cheltuit banul public.

De-a lungul istoriei, PNL a arătat întotdeauna un respect deosebit față de moștenirea culturală lăsată de înaintași și nu acceptă lecții de bună purtare de la aceia care, de-a lungul timpului, și-au făcut un titlu de glorie din a folosi vorbe fără acoperire în fapte.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share