PNL Târgoviște nu primește traseiști politici

Organizația PNL Târgoviște, este întru totul de acord și aprobă fără rețineri decizia votată la nivel central și exprimată cu prilejul lansării candidaturii Președintelui Iohannis, aceea de a nu primi în rândurile sale traseiști politici.

Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște

Dincolo de motivația acestei decizii, exprimată de Președintele Partidului Național Liberal, Domnul  Ludovic Orban, unul dintre puținii politicieni liberali, care a avut curajul să se opună fățis înființării USL în urmă cu 8 ani,  în plan local avem suficiente argumente pentru a combate orice apropiere dinspre PSD.

Pe lângă ideologiile și principiile care nu pot fi schimbate peste noapte, avem experiența unei proaste colaborări în Consiliul Local Targoviste, unde liberalii au fost jigniti și luați în râs de prea multe ori, iar proiectele noastre, benefice dezvoltării orașului au fost obstructionate și unele chiar blocate, exclusiv pentru câștigul în  plan politic.

Am devenit o organizație puternică în Târgoviște, construită cu oameni noi, ceea ce ne determină să continuăm pe aceeași linie fără compromisuri și fără să acceptăm migranți politici care simt că își por pierde scaunele și că vor fi decuplati de la banii publici.

Ușa PNL Târgoviște rămâne deschisă tuturor oamenilor de calitate, care vor să facă politică pentru orașul lor, care nu vânează funcții ori alte recompense, nu și celor care își vor motiva dezertarea din PSD pe motiv că acest partid nu îi mai reprezintă.

Biroul de Presă al PNL Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share