Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PNL Târgoviște, organizație promovată cu succes în mediul online

Organizația PNL Târgoviște se află acum, la doar două zile distanță de alegerile europarlamentare, cu rezultate vizibil mai puternice decât contracandidații lor. Partidele politice au schimbat de această dată strategia pentru alegerile europarlamentare și s-a mutat în mediul online. Liberalii și-au mobilizat candidații să comunice personal cu internauții.
PNL Târgoviște
De vorbă cu cetățenii. Iancu Caracotă, Dragoș Paraschiv

PNL Târgoviște

În online, Puterea își promovează măsurile luate, iar Opoziția le critică. Se adresează cu toții sutelor de mii de oameni care urmăresc pe rețelele de socializare postările celor mai cunoscuți politicieni.
La Dâmbovița cea mai intensă activitate online este înregistrată de către PNL Târgoviște, o organizație condusă de Aurelian Cotinescu și promovată cu succes de Dragoș Paraschiv.
Pagina decshisă cu doar patru luni în urmă a ajuns la aproape 3000 de urmăritori și o comunicare c0ntinuă între moderatori și simpatizanți.

Robert Sighiartău, șeful de c0mpanie al PNL:

“Le-am spus foarte clar că trebuie să comunice mult mai mult cu oamenii în următo0rea perioadă, inclusiv în zona online. Și să comunice ei, nu ne dorim conturile, nu vrem să fie administrate de eventuali consilieri”.

Dragoș Paraschiv consideră că simpatizanții PNL Târgoviște sunt avizi de informație online și se bazează în special pe categoriile de vârstă de peste 25 de ani.
”Internauții sunt determinați de actuala guvernare dezastruoasă și caută acum să aleagă pe cei care cred ei că au mobilitatea de a contracara PSD”, afirmă liberalul târgoviștean.

Dragoș Paraschiv: ”Parolele – o reminiscență comunistă”

”Nu este un vot anti-PSD. Ca să votezi pe cineva trebuie să-i observi activitatea, iar cel mai bine o vezi online. Aici ne deosebim noi de USR-PLUS, PMP, ALDE -noi nu preluam mesaje și distribuim. Noi creem știrea pe plan local. Tot ce urcăm pe pagină este palpabil și real. Eu nu sunt adeptul preluării de mesaje generale. Fiecare localitate are particularitatea ei, dar exista si niste obiective nationale. Oamenii vin langă noi deoarece simt că aparținem locului, că ne pot înjura oricând în față.
Despre obiecivele nationale se vorbește destul de mult la tv și o face foarte bine președintele Virgil Guran. Când considerăm că tema de nivel național este acuală și în Târgoviște, vorbim despre ea. Așa cum intrarea în Târgoviște a ajuns pe ordinea de zi a centrului.
Într-un oras ”smart city” nu există PAROLE.
PAROLELE sunt un fel de luat pe sub tejghea, o reminiscență comunistă.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share