PNL TARGOVIȘTE: ”primarul Cristian Stan trebuie să iasă din retorica de campanie!”

sigla-pnl-nouComunicat de presă- PNL Târgoviște

”Pentru binele oraşului Târgovişte şi al târgoviştenilor, primarul Cristian Stan trebuie să iasă din retorica de campanie!
PNL Târgovişte a luat act de declaraţiile primarului municipiului care se arată nemulţumit că Executivul Dacian Cioloş a alocat Târgoviştei 16 miliarde de lei vechi. Primarul spune că nu poate cheltui aceşti bani până la finele anului. În fapt, decontarea sumei se face strict pe situaţii de lucrări complete şi corecte, pentru lucrări de anvelopare a blocurilor şi construcţii ANL, decontate prin Ministerul Dezvoltării condus de social democratul Vasile Dîncu. Dacă primarul municipiului ne spune că nu poate cheltui banii,  vrea să ne transmită că nu are lucrări pe care să le poată deconta. Aceasta nu e vina Guvernului Cioloş, ci vina administraţiei locale.
PNL Târgovişte îi cere primarului Cristian Stan să spună târgoviştenilor de câte ori a fost în audienţă la viceprim-ministrul Vasile Dîncu şi care sunt problemele concrete pe care le-a realizat în urma acestor discuţii.
Subscriem poziţiei preşedintelui PNL Dâmboviţa, Cezar Preda care a declarat: „Primarul trebuie să ştie că este nevoie să avem un dialog constructiv, nu să se închidă în gândirea PSD. Eu îl voi sprijini în tot ceea ce pot, numai să îşi dorească acet lucru. Dacă vrea să sacrifice oraşul numai pentru a arăta că Cioloş nu îl ajută, e grav!”
PNL Târgovişte doreşte să îi asigure pe târgovişteni că va sprijini toate proiectele care aduc un plus de valoare oraşului, dar nu poate fi responsabil de dezinteresul administraţiei locale. ”

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share