Poli Timișoara pierde jucători

Clubul nostru s-a despărţit de mijlocaşii Ionuţ Coadă, Romario Rus şi José Casado, jucători ale căror contracte cu Politehnica au ajuns la final.

Ionuţ Viorel Coadă (24 ani) a fost printre cei mai vechi componenţi ai lotului alb-violet. Mijlocaşul defensiv a sosit la echipa noastră în vara anului 2017 şi a progresat constant, adunând în total 71 de apariţii şi marcând un gol pentru Politehnica la nivelul Ligii 2. În stagiunea 2020-21 a evoluat în 23 de jocuri în campionat şi a înscris contra Astrei în Cupa României.

Romario Teodor Rus (26 ani) a devenit jucător alb-violet la mijlocul lunii ianuarie. Mijlocaşul ofensiv sosit de la Recea a evoluat în şapte jocuri pentru Politehnica, patru dintre acestea fiind în play-off-ul Ligii 2.

José David Casado Garcia (33 ani) s-a alăturat echipei noastre la finele lunii septembrie a anului trecut. Mijlocaşul central spaniol a evoluat în 19 partide pentru Politehnica şi a marcat un gol, cel al victoriei în duelul cu Dunărea Călăraşi, scor 2-1, în play-off-ul Ligii 2.

Pe această cale le mulţumim celor trei pentru eforturile din perioada petrecută în alb-violet şi le urăm mult succes în continuare în carieră!

 

Vă mulţumim!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share