Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Este timpul pentru răspunsuri!
Mulți dintre voi ați fost surprinși să mă vedeți intrată…în politică. Firesc au venit întrebările începând cu “De ce?”

De ce am decis să intru în politică

Și eu ca și voi am considerat foarte mulți ani că politica nu este pentru mine.

Mulți, foarte mulți ani mi-am zis că nu am ce căuta în această lume ciudată, plină de oameni mici din toate punctele de vedere, mai puțin fizic. Și foarte mulți ani am fost mereu și mereu dezamăgită de ei. Nici nu aveam cum să nu fiu. Toate programele, toate promisiunile se dovedeau a fi vorbe, vorbe multe și fapte puține sau deloc.

Sigur că mă revoltam. Sigur că mi se părea nedrept, dar… Mă acopeream mereu cu acel “Nu e de mine”. Și ca mine multe milioane de români.
Dar dacă ceea ce vedem și trăim nu este bine, politica trebuie să devină și “pentru mine/pentru noi”.

Am intrat acum pentru că deja ceea ce se întâmplă în politica românească este prea mult și e greu de digerat.

Politica se face în echipă

Am căutat să mă alătur unei echipe cât mai aproape de ceea ce cred eu că este pentru România și, implicit, pentru orașul și județul nostru.

Aceasta este echipa Pro România. Mai aveam unele mici îndoieli, de aceea m-am bucurat că am putut auzi cu urechile mele și vedea cu ochii mei la întâlnirea cu Victor Ponta.

Mesajul Pro România nu este unul de “contra”. Mesajul Pro România nu este unul negativ. Mesajul nostru este unul constructiv. Nu mergem pe lozinca ceilalți sunt răi, numai noi suntem buni.

Noi mergem pe principiul valorificării fiecărei realizări oricât de mici și amplificării în beneficiul cetățenilor țării.

Demolând totul numai pentru că a fost realizat de alții, înseamnă să îți bați joc de proprii cetateni di votanți și să bați pasul pe loc.

Mesajul Pro România

Mesajul nostru este de a lua acele măsuri care să ducă la bunăstarea tuturor.

Mesajul nostru este: Politica se face la vedere și cu mâinile curate!

Nu! Nu promitem marea cu sarea. Nu toți vom fi milionari! Nu toți vom avea mașini și case de lux. Trebuie însă să asigurăm un trai decent unui număr cât mai mare de cetățeni.

România se află într-un moment critic, mai grav decât în 2009, așa cum spunea și Victor Ponta. Împrumuturile „fără număr” din ultimul an, devin în curând scadente.

Deși acest lucru ne dă fiori, grav este că banii împrumutați nu se regăsesc nici în sănătate, nici în educație, nici în economie, nici în cultură.

Ce avem noi de făcut?

În aceste alegeri noi trebuie să punem bazele unei alternative politice pentru anul 2024.
Pro România trebuie să devină acea forță politică care să ofere cetățenilor României o altfel de politică și altfel de politicieni.

Așa cum am sperat, Victor Ponta a recunoscut că educația trebuie să devină prioritară cu adevărat. Sistemul trebuie reformat.

Avem nevoie de o reformă gândită de către profesioniștii de la catedră.

Avem nevoie de o reformă prin care învățământul să răspundă nevoilor socio-economice viitoare. Învățământul trebuie să formeze oameni pentru viitor, dar asta nu se poate realiza decât printr-o finanțare corespunzătoare și cu un corp profesoral de cea mai înaltă calitate.

Sunt profesor!
Cred în Pro România!
Cred în România !
Cred în șansa municipiului Sf.Gheorghe de a deveni etalon de comuniune etnică, de educație și cultură, pe fondul unei dezvoltări economice reale și durabile!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share