19/04/2021

Polițist agresat în județul Dâmbovița

politai-scandalÎn ziua de 25 octombrie a.c., Poliția Orașului Găești a fost sesizată prin plângere de către un polițist de la Postul de Poliție Ludești despre faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, doi bărbați l-au agresat fizic și l-au amenințat cu acte de violență, se arată în comunicatul de presă din partea IPJ Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, s-au stabilit următoarele:

În cursul aceleiași zile, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos și care era  condusă de un bărbat, de 35 de ani.

Conducătorul auto și pasagerul din vehicul au refuzat să se legitimeze și să prezinte polițistului documentele personale și cele ale autoutilitarei, devenind recalcitranți și agresându-l fizic pe polițist. Cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

În urma prezentării bănuiților la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share