Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Polițiștii dâmbovițeni continuă activitățile din unitățile de învățământ, pentru siguranța elevilor 

În perioada 6-10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au fost prezenți la Școala Gimnazială Decindeni, Grădinița nr.15 Târgoviște, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Pucioasa, Școala Gimnazială nr.1 I.L. Caragiale, Școala Gimnazială Ghirdoveni, Școala Gimnazială ”Pictor Nicolae Grigorescu” din Titu, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște, Școala Gimnazială Ghinești-Sălcioara, Liceul Tehnologic “Iordache Golescu” din Găești și Liceul Teoretic ”I.C. Vissarion” din Titu, unde ,cu sprijinul cadrelor didactice, au discutat cu copiii pentru prevenirea faptelor de violență în unitățile de învățământ, precum și a oricăror fapte care ar putea afecta siguranța celor mici.

Pe parcursul acestei săptămâni, au fost organizate activităţi de informare în astfel încât elevii să înţeleagă importanţa adoptării unei conduite corecte pe drumurile publice, să fie toleranţi şi să manifeste respect reciproc în relaţiile cu colegii şi cadrele didactice şi, de asemenea, să aibă o atitudine non-violentă în cazul apariţiei unor conflicte.

Aceștia au învățat că orice neînţelegere trebuie rezolvată prin dialog, iar în cazul în care acest mod de abordare nu dă roade, iar situaţia se agravează, să apeleze cu încredere la Poliție.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">