Poliţiştii din Dâmboviţa, alături de copii şi tineri, în  prima zi din Săptămâna ,,ŞCOALA ALTFEL”

1

În perioada 18 – 22 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa participă la activităţi cuprinse în cadrul Programului Naţional “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Astfel, poliţiştii şi-au programat întâlniri informativ – preventive atât în rândul preşcolarilor cât şi printre elevii de gimnaziu şi liceu.

Activităţile au debutat astăzi, 18 aprilie, la sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Dâmboviţa, când poliţiştii de prevenire au oferit preşcolarilor şi elevilor informaţii privind activitatea poliţiei, prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizarea minorilor.

Prin discuţiile purtate cu poliţiştii, copiii au descoperit tipurile de comportament care trebuie adoptate pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni sau pentru a nu urma calea delicvenţei juvenile.

De asemenea, aceştia au fost sfătuiţi să nu se lase antrenaţi sau încurajaţi, indiferent de „recompensa” pe care o vor primi, să comită fapte pe care mai târziu le-ar regreta.

3

2

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share