31/10/2020

PORTALUL LEULUI, 26 iulie -12 august: Trezire spirituală accelerată

În  fiecare an, Soarele, Pământul și Sirius se deplasează către anumite puncte din cer care activează portalul POARTA LEULUI..

Acest portal s-a deschis pe 26 iulie și stă astfel până în 12 august. Valoarea maximă a acestui câmp se atinge în data de 8 august (nota C.M.: în numerologie 8.8, în acest an și cu inflențe de la 1+7=8, dacă ne raportăm la cel de al 17-lea an al secolului; ceea ce face ca acest portal să fie  foarte puternic). În acea zi planeta primește din univers cea mai abundentă energie magnetică.

Pentru a înțelege ce înseamnă Poarta Leului (Lionsgate), este important să știți ce fac în acea perioadă cei trei jucători cosmici: Pământul, Soarele și Sirius.

Pentru ca portalul Poarta Leului să fie activat, Soarele trebuie să se alinieze cu steaua, Sirius, care este mai mare și mai strălucitoare decât Soarele nostru.
Sirius este cunoscut și considerat Soarele Spiritual și se crede că deține cunoștințe și înțelepciune din tărâmurile divine mai înalte.
Când Soarele și Sirius se întâlnesc în această perioadă (într-o anumită poziționare), energiile lor se intensifică și Pământul primește “energie-lumină” de la ambele corpuri cerești.

Portalul leului
Soarele nostru este deja suficient de cald și de „hrănit” și oferă energia vieții corpurilor cerești din sistemul său, dar imaginați-vă ce se întâmplă atunci când la aceste energii se adaugă (într-o anumită simbioză) și puterea energetică a lui Sirius.
În acea perioadă, planeta Pământ va fi scăldată de două dintre cele mai puternice lumini de pe cer.
Această energie luminoasă poate accelera trezirea spirituală, poate aduce noi perspective sau o nouă conștiință și poate contribui inclusiv la creșterea conștiinței planetei.
Va fi o energie extrem de activată și avansată din punct de vedere spiritual, primită prin portalul din 8 august, având o frecvență superioară și va influența puternic și pe termen lung conștiința de pe planeta noastră, inclusiv cea a planetei, ca entitate.

În perioada amintită, Soarele fiind în constelația Leu, portalul energetic, cu activitate maximă pe 8 august, este numit Poarta Leului.
În numerologie, 8 este un număr puternic care reprezintă infinitatea, puterea, conexiunea divină, renașterea și tărâmurile superioare.
Deci, ce înseamnă asta pentru noi?

Iată mesajul pentru acest an care se primește energetic prin această poartă: „GĂSIȚI BUCURIA DE A FI UMAN !”
Sufletele noastre au venit pe acest Pământ pentru a avea o experiență umană dar mulți dintre noi nu trăiesc la maximul acest potențial, adică nu-și folosesc la maximum (unii, chiar foarte puțin) capacitățile care caracterizează ființa umană.
Ca oameni, am ajuns să explorăm, să gustăm, să călătorim, să trăim și să experimentăm emotiile și culorile Pământului.
Dar mulți dintre noi se blochează și se afundă în monotonia vieții de zi cu zi și uită de ce au venit aici, cu adevărat.
Uităm că noi nu suntem doar trupul, căci în acest trup sălășluiește sufletul și spiritul.
Trebuie să ne îmbrățișăm umanitatea și să ne recunoaștem alcătuirea, căci trupul este doar partea materială a ființei, perisabilă și asumată pentru o perioadă destul de limitată, dacă ne gândim la starea de nemurire a ceea ce este esența noastră cu adevărat.

În viața pe care o trăim, și de care suntem conștienți, avem îndatorirea de a ne simți fericiți, bucuroși de etapa pe care o parcurgem, ca una din lungul șir de existențe prin care am trecut sau prin care urmează să trecem.

Să încercăm să aflăm scopul pentru care am venit noi în această viață, căci, cu siguranță, n-am venit degeaba.

Portalul leului

În această privință, energiile pe care le primim prin Poarta Leului, cu maximum pe 8 august 2017, sunt menite să ne ajute în actuala noastră existență. 

Pentru o mai bună asimilare a acestor energii, în zilele de 7 și 8 august se impune să avem un control cât mai precis asupra gândurilor, acțiunilor noastre și regimului nostru alimentar.

Ziua de 7 august este o zi purificatoare în care putem elimina poluarea (mai ales energetică) din ființa noastră. Aceasta deoarece în pre-ziua maximei energii se produce și o ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ, minunată ocazie de a ne curăța, de a ne elibera de toate energiile care nu ne mai servesc.

Astfel curățați, purificați, vom putea asemila mai bine energiile din ziua următoare. [nota C.M.: recomandarea este ca începând cu seara zilei de 6 aug., până pe 8 aug., ora 6 (adică 48 de ore), să ținem post negru și să bem cât mai multă apă – dacă se poate, alcalină. 

Este, de asemenea, indicat ca în aceste zile, cu prioritate în noaptea de 7 spre 8 aug, să facem meditații și invocații, în care să ne dorim purificarea de vechile energii și asimilarea energiilor care ni se trimit prin portal. Să ne dorim, de asemenea, să aflăm scopul prezenței noastre în această viață.]

Asigurați-vă că rămâneți un canal clar și deschis, atât pentru eliberarea vechilor energii cât și pentru asimilarea celor noi, care ni se trimit prin portalul din 8 august 2017.

Happy Lionsgate!

Tanaaz.

http://sananda.website/opening-of-the-lionsgate-portal-august-2017/

http://foreverconscious.com/opening-lionsgate-portal-august-2017

Traducere Constantin Mihailescu- spirituletern.blogspot.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share