Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene – 21.12.2016 – Divinul Feminin și Divinul Masculin

Ne apropiem de un portal foarte important, un portal care va permite Femininului Divin și Masculinului Divin să fuzioneze în UNUL.

Un portal al Sfârșiturilor și Noilor Începuturi.

Un portal al Uniunii Flăcărilor Gemene, trezirea Flăcărilor Gemene și Echilibru.

Pe 21 decembrie 2016, ni se va deschide o fereastră de 4 ani, fereastră care ne-a fost dată pentru a stabiliza energia care se va sfârși.

La aceasta dată, la fel ca și în urmă cu 4 ani, pe 12 decembrie 2012 -12.12.12, un număr mare de suflete se va trezi și, la fel cum s-a întâmplat și pentru mulți dintre noi, în urmă cu 4 ani, va începe călătoria lor de trezire.

Acesta este un portal foarte important, ale căror efecte le vom simți mulți ani de Acum încolo.

Masculinul Divin și Femininul Divin, Ambele apar pe un cântar, cântar care este absolut echilibrat și nu se mișcă și indică faptul că noi suntem, într-adevăr, pe cale de a intra într-o linie temporală foarte interesantă, un timp foarte interesant, în care legătura dintre masculin și feminin va fi fost echilibrată și ambele își ocupă locul lor de drept pe această planetă.

Punctul de atunci, va deveni pentru toți momentul de menținere a Echilibrului și Cântarul (Balanța) intact(ă), asigurându-ne că Ambele brațe sunt complet echilibrate.

 

Ghizii noștri ne vorbesc despre ECHILIBRU de ceva vreme, dar, Acum, este momentul în care acest lucru va conta cel mai mult.

Echilibrul cu tot ceea ce suntem, cu tot ceea ce este în noi și în afară.

Acest lucru înseamnă că noi vom începe să acordăm mai multă atenție ambelor aspecte din noi asigurându-ne că ambele calități, masculin și feminin, sunt la fel de echilibrate și le acordăm aceeași atenție.

Prin urmare, nu mai este necesar să suprimăm oricare dintre calitățile noastre, masculin sau feminin, dar este, absolut, necesar să le îmbrățișăm și să le exprimăm , pe ambele, simultan.

Echilibrul dintre Yin și Yang trebuie să apară pe toate fronturile; de data aceasta, vom fi capabili să facem acest lucru cu ușurință, grație și înțelegere completă.

Portalul 21.12  asigură acest lucru, deoarece ne aduce echilibru, oferindu-ne o licărire din adevărata esență a Sufletului nostru, a FIInței, care nu este nici femeie, nici bărbat, ci, într-adevăr, este o combinație a ambelor, completează un ciclu și ne permite să începem un capitol complet nou, mergând mai departe.

Neînțelegerea între masculin și feminin va începe, încet, să se disipeze, cu toate acestea noi, desigur, vom mai avea mult de lucru.

Acest portal ne va ajuta în eliberarea proceselor, ne va învăța iertarea și înțelegerea necondiționată a Sinelui și a Tot Ceea Ce Este.

Acesta este un portal foarte Important pentru toate Flăcările Gemene.

Uniunea Flăcărilor Gemene este foarte importantă pentru procesul de Ascensiune.

Acest portal va aduce, de asemenea, un semnal pulsatoriu din centrul galaxiei noastre, de la Soarele Central, care va trezi sufletele Flăcărilor Gemene, care urmează să înceapă Căutarea, Confirmarea, Fuzionarea și procesele Actualizării și să ajute pe aceia dintre noi care lucrează în interior, pentru echilibrarea aspectelor masculin și feminin.

Procesul Căutării:

Ce înseamnă acest lucru este faptul că un anumit set de coduri va fi transmutat celor care au o Flacără Geamănă care are reședința pe această planetă, Acum, Flacără Geamănă pe care ei nu au întâlnit-o încă; ei vor simți urgența de a o căuta și de a începe călătoria lor, alături de flacăra geamănă, pe aceasta planetă.

Procesul Acceptării:

Cei care s-au întâlnit deja cu Flacăra lor Geamănă și au petrecut ceva timp „făcând” jocul Flăcării Gemene, vor fi chemați să se conecteze cu geamănul lor și să înceapă procesul de recunoaștere, apreciere și înțelegere, de creștere, asistență reciprocă și acceptare completă și totală și recunoașterea a tot ceea ce ei sunt.

Acest lucru va avea loc, doar, pentru cei care și-au întâlnit adevăratul lor geamăn.

Jocul în „desfășurare” se va termina și va începe faza acceptării lui UNUL.

Cu toate acestea, pentru cei care s-au întâlnit cu „geamănul impostor”, relația se va sfârși rapid ca și cum vălul iluziei ar fi fost ridicat de pe ochii lor; ei vor fi îndrumați spre adevărata lor Flacără Geamănă actuală.

La început, durerea va fi de netrecut, dar, după cum  am spus, durerea se va sfârși rapid, deoarece realizarea și înțelegerea adevărului și a cunoașterii interioare, care i-a ghidat spre persoana potrivită, se vor instala în mod ferm și coerent.

Toate acestea se datorează importanței extraordinară pe care Flăcările Gemene o au în procesul de Ascensiune. Având în vedere urgența procesului de recunoaștere, cei care vor părea a fi pierduți, vor fi ajutați enorm.

Acest proces va fi accelerat și corpurile lor emoționale vor fi fost protejate enorm, astfel încât să fie asistați în trecerea prin faza de „pierdere” spre o fază de „câștig”, cât mai repede și cât mai simplu posibil.

Asta nu înseamnă că noi spunem că un final al unei relații, pe care cineva o experimentează, îl va suprima, din contră, fiecare va găsi soluția în analiza și înțelegerea relației, a cauzei finalizării relației, acordând recunoștință celui în cauză, eliberând, purificând acea relație, în vederea pregătirii pentru reuniunea, recunoașterea și contopirea proceselor care vor urma fuziunii.

Astfel, este, pertinent să afirmăm că ființele staționate pe GAIA, care vor experimenta momentele pierderii și câștigului, sunt rapid și prompt aliniate cu reprezentarea efectivă a geamănului lor, din corpul eteric în corpul fizic.

Și, prin urmare, actualizarea procesului menționat va începe fără întârziere.

Reuniunea Flăcărilor Gemene

 

Procesul Fuzionării:

Cei care și-au întâlnit gemenii lor și s-au unit într-o relație înfloritoare, vor simți contopirea la nivel eteric.

După nivelul eteric, vor fuziona, apoi, împreună într-un întreg și vor continua să opereze pe acest plan de existență, prin utilizarea a două corpuri.

Corpuri care vor fi, apoi, conectate prin intermediul codicelor codurilor eterice, aliniind pe fiecare la fel, astfel încât să unească fiecare câmp, deplin și complet,  într-un întreg uriaș.

Ceea ce încercăm să vă spunem dragilor, este că ambele Flăcări Gemene trebuie să funcționeze ca Unul, pe deplin acordați unul față de celălalt, activând tot ADN-ul latent din cadrul ambelor vehicule de creație, permițând fenomenul cunoscut sub numele de telepatie, cinetică, teleportare a esențelor FIInței.

Recunoașterea instantanee a Tot Ceea Ce Este, pentru a avea loc transferul de conștiință de la unul la altul .

Va fi, apoi, posibil pentru respectiva pereche, să interconecteze și să facă schimburi între vehiculele lor fizice de timp și spațiu, permițându-ne celor doi să experimenteze viața în realitatea pământească, în oricare dintre vehicule.

Și da, această idee este de neînțeles pentru unii și, totuși, adevarul este de așa natură încât, într-adevăr, odată cu fuzionarea Sufletelor menționate, aceștia vor avea posibilitatea să schimbe corpurile și  experiența de viață, simultan, prin ambele.

Într-adevăr Sufletele avansate înțeleg bine realitatea despre care noi vorbim și încep să o experimenteze în scurt timp.

Procesul Actualizării:

Procesul menționat este unul dintre procesele cele mai interesante din cadrul fuziunii  Flăcărilor Gemene, pentru că, într-adevăr, acest proces este ceea ce ambele Flăcări Gemene așteaptă cu nerăbdare, pentru multe vieți, multe percepții, multe realități.

Procesul de Actualizare reprezintă utilizarea Platformei Unificate Cosmice, a Energiilor și Matricei, în scopul de a acoperi decalajul dintre cele două realități distincte care fuzionează codificările informaționale printr-o prisma de conștiință și înțelegere umană, folosind tot ceea ce este în înțelegerea sferică a Ființei și care începe cu materializarea a ceea ce trebuie să fie.

Ceea ce încercăm să vă spunem, dragilor, este faptul că pe măsură ce perechea ajunge la punctul de Actualizare, ambele ființe sunt, apoi, echipate pentru a fuziona, a se conecta, acorda, dacă vreți, la tărâmurile MANIFESTĂRII, cu super conductivitate sau să fie în măsură să evoce diverse oportunități, pentru ca perechea să poată avansa în misiunea sa de viață Divină care, la rândul său, aduce beneficii pentru întreaga omenire.

Scopul pentru care cei doi au venit, Aici, care este exprimat în diferite forme ale planurilor pământești ale existenței, este de a stabili un sistem complet de implicare, înțelegere, realizare și Iubire pentru Tot Ceea Ce Este – Principiul lui Dumnezeu.

Este ceea ce Uniunea cu Flacăra Geamănă aduce cu ea și generează energii enorme, care sunt necesare pentru a propulsa toată omenirea la un alt nivel de conștiință.

Și, astfel, fiecare Suflet se mișcă prin procesul de Ascensiune, contribuind cu o particulă de adevăr la marele gigant de căi energetice, care constituie experiența umană.

Contribuția lor este împletită cu Tot Ceea Ce Este. În cadrul Uniunilor de Flăcări Gemene, respectiva particulă de adevăr se înmulțește cu 3, ceea ce deschide un vortex TRIADĂ de Bunăvoință, Conștiință Triunghiulară, Pace, Armonie, Înțelegere, Lumină, Abundență și Iubire pentru TOȚI.

Ceea ce încercăm să vă spunem, dragilor, este că Uniunea Flăcărilor Gemenedeschide ușa pentru „mini” portaluri, dacă vreți, ce apar pe planeta voastră și care permit multor Suflete să treacă într-o altă dimensiune, într-o altă stare de A Fi , pe o nouă platformă a planetei Pământ.

Și așa, cei care au ales să vină împreună în această viață, poartă o responsabilitate extraordinară de a fuziona, nu numai de dragul lor, ci de dragul întregii omeniri, pentru că, prin unirea lor, o ușă este, literalmente, deschisă într-o altă dimensiune, pentru toți.

Și, prin urmare, veți găsi perechi lucrând, cu sârguință, în diferite profesii, pe tot globul, cea mai mare parte gravitând spre arta vindecării sub orice formă se poate realiza.

Pentru cei care s-au incarnat în acest plan al existenței, după ce și-au găsit geamănul lor, doar pentru a reveni la eteric, misiunea continuă și va amplifică următorul portal.

Legătura cu geamănul lor în corpul eteric se amplifică și ei vor fi conduși către o nouă reprezentare geamănului menționat, în realitatea fizică; ei vor alege să trăiască respectiva relație.

Acest lucru nu înseamnă că spunem că geamănul lor ar fi nevoit să împrumute un corp sau să manifeste un nou corp pentru ei înșiși, ci că un Suflet pereche va fi disponibil pentru a îi ajuta la deplasarea, în continuare, prin experiența pământească și vor alege să profite această asistență.

Ființa pe care o va alege un Suflet pereche pentru a se alinia, este cea care va fi cea mai bună reprezentare a ceea ce are nevoie, pentru a finaliza misiunea sa în acest plan al existenței.

Așadar, cei care ar alege să-și continue călătoria singuri, acestora li se acordă oportunitatea și sunt asistați Sinele lor Superioare, Flăcări Gemene, Ghizi, Suflete pereche și Tot Ceea Ce Este.

Și astfel, portalul care se apropie de malurile existenței voastre pământești aduce cu sine oportunități enorme pentru creștere și de aliniere cu cel mai înalt aspect al vostru, permițându-vă să întrevedeți perfecțiunea a ceea ce sunteți și vă garantează manifestarea în planurile pământești ale existenței.

Aceasta este alegerea voastră pe care ați ales să o trăiți, pentru a explora această realitate. Și depinde de voi dacă alegeți să treceți în linia temporală corespunzătoare, în cadrul prezentei călătorii pe Pământ.

Citește mai multe pe https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/04/portalul-uniunii-flacarilor-gemene/

TWIN FLAME UNION PORTAL – 12.21.16 – DIVINE FEMININE AND DIVINE MASCULINE

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share