Poveste cu final fericit, în prag de sărbători, pentru un bătrânel de 81 de ani

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cândești au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 81 de ani, din localitatea Cândești, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia de unde au sustras 5.000 de lei.

În urma activităților de cercetare desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, polițiștii de la Postul de Poliție Cândești și cei de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reușit să identifice principalul bănuit, un tânăr de 19 ani, din localitate, care ar fi sustras banii din locuința bătrânului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Bătrânelul a primit banii cu ochii înlăcrimați, mărturisindu-le polițiștilor că nu se aștepta să ii mai găsească.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Mulțumim domnului comisar șef de poliție Apostoiu Cristian-Petre, domnului agent șef adjunct Militaru Vlăduț și domnului agent principal de poliție Ștefan Silviu pentru că au reușit să facă sărbătorile fericite acestui bătrânel.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share